Rohkema info nägemiseks:

STRUBERG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud katlamajade ja küttesüsteemide ehitamisele, projekteerimisele, hooldusele ja remondile, sealhulgas põlemisseadmete ja soojusradade müügile ja paigaldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Struberg on soojaenergia valdkonnas tegutsev ettevõte, mille meeskond omab üle 30 aasta pikkust kogemust. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele parimaid võimalikke küttelahendusi. Meie meeskonna pikaajaline kogemus annab meile kindluse, et suudame leida täpselt Teile sobiva soojaenergia lahenduse.

Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistidest, kellel on sügavad teadmised soojaenergia valdkonnas. Oleme uhked selle üle, et meie meeskond koosneb asjatundjatest, kes on valmis võtma vastu väljakutseid ja leidma innovaatilisi lahendusi, et rahuldada meie klientide vajadusi. Meie eesmärk on alati pakkuda kõrgeima kvaliteediga teenuseid ja tagada, et meie klientide soojusenergiavajadused oleksid täielikult rahuldatud.

Strubergi visiooniks on olla juhtivaks partneriks soojaenergia valdkonnas, pakkudes uuenduslikke ja keskkonnasõbralikke lahendusi. Meie ettevõte on pühendunud jätkusuutlikkusele ja keskkonnakaitsele ning seetõttu tegeleme pidevalt uute tehnoloogiate ja lahenduste uurimisega, mis aitavad vähendada meie klientide keskkonnamõju ja energiakulusid.

Struberg on Teie usaldusväärne partner soojaenergia valdkonnas. Olgu tegemist soojustootmise, küttesüsteemide projekteerimise või hooldusega, oleme alati valmis pakkuma professionaalset abi ja nõu. Laske meil aidata Teil saavutada optimaalne soojaenergia lahendus, mis vastab teie vajadustele ja eesmärkidele.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

STRUBERG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mati K.

Teie meeskond tegi töö kiiresti ja professionaalselt. Oleme äärmiselt rahul saadud teenusega.

- Silver P.

Teie küttesüsteemi projekteerimise ja hooldusteenus on olnud meie ettevõttele hindamatu.

- Kalle H.

Oleme ostnud Teie ettevõtte kaudu mitmeid põletusseadmeid ja kasutanud Teie hooldusteenust. Rahul!

STRUBERG OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Struberg kanti esmakordselt Äriregistrisse 17.11.2006.a. ja majandustegevust alustati detsembris 2006.a. OÜ Struberg põhitegevusaladeks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus (41201), kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigaldus (43221), muu vedel- ja gaaskütuse jms hulgimüük (46719), masinate ja seadmete remont (33121), tahkekütuse hulgimüük (46711), metalltoodete remont (33111) ja auru ja konditsioneeritud õhuga varustamine (35301). Osaühingu Struberg peamised finantssuhtarvud: 2022 2021 Müügitulu 766 961 345 361 Käibekapital 34 655 7 987 Lühiajaliste kohustiste

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Küttesüsteemid ja katlamajad on oluline osa paljudest hoonetest ja tööstusettevõtetest. Need tagavad soojuse ja vajaliku energiavarustuse ning mängivad olulist
ssb.ee
Küttesüsteemid ja katlamajad on oluline osa paljudest hoonetest ja tööstusettevõtetest. Need tagavad soojuse ja vajaliku energiavarustuse ning mängivad olulist rolli mugavuse ja tootlikkuse tagamisel. Meie ettevõte on spetsialiseerunud erinevate küttesüsteemide ja katlamajade ehitusele, projekteerimisele, hooldusele ja remondile, pakkudes mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad kogu küttesüsteemide ökosüsteemi. Allpool tutvustame lähemalt meie pakutavaid teenuseid. Katlamajade ehitamine : Meie eksperdimeeskond on kogenud katlamajade ehituses, mis hõlmab nii vee- kui ka aurukatlamaju ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.