Rohkema info nägemiseks:

SVENMERC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme dünaamiline ettevõte, mis on spetsialiseerunud transpordi valdkonnas, kus meie eesmärgiks on tagada klientidele sõidukite optimaalne jõudlus, turvalisus ja visuaalne atraktiivsus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Alates 2015. aastast oleme olnud eelkõige tuntud oma kõrgetasemeliste teenuste ja suurepäraste lahenduste poolest remondi ja pealisehituse valdkonnas. Svenmerc OÜ on kiiresti kasvanud ettevõte, mis on võimaldanud meil pakkuda oma klientidele parimat teenindust ning leida ideaalse pinna, kus pakkuda tipptasemel teenuseid. Oleme uhked, et saame teid tervitada meie uues kodupaigas Rapla Autobaasi endistes hoonetes, kus meie meeskond töötab südame ja hingega, et teie transpordi vajadused oleksid täidetud.

Meie uus asukoht sisaldab 4 boksi, mille läbisõidud on kuni 18 meetrit, varustatud kõige kaasaegsema tehnikaga. Lisaks pakume veoauto värvikambri teenuseid, tagades nii teie sõiduki veatud väljanägemise. Oleme pidevalt investeerinud uutesse töövahenditesse ja seadmetesse, et pakkuda teile parimat võimalikku teenust.

Meie meeskond koosneb kogenud ja oskuslikest spetsialistidest, kes on valmis teenindama nii suuri kui ka väiksemaid ettevõtteid. Oleme uhked oma meeskonna üle, kes suudab lahendada nii lihtsamaid kui ka keerulisemaid väljakutseid. Nende pühendumus ja kirg oma töö vastu tagavad alati kõrgekvaliteedilised tulemused.

Pakume laias valikus teenuseid, mis hõlmavad kõike alates hüdraulikapaakide hooldusest ja remondist kuni pealis- ja ümberehitustöödeni. Meie ekspertteadmised hõlmavad ka hüdraulikasüsteemide hooldust ja erihaagiste kohandamist vastavalt teie vajadustele. Kui teie sõiduk vajab kere- ja värvitöid, saate meilt parimat teenust, mis tagab teie sõiduki uue ilme.

Meie eesmärk on alati tagada teie rahulolu, olgu tegemist siis suurte projektidega või väiksemate parandustöödega. Me pöörame suurt tähelepanu igale detailile, tagades, et teie sõiduk lahkub meie töökojast tipptasemel seisukorras.

Oleme siin, et pakkuda teile parimat transpordi teenindust. Kui otsite usaldusväärset partnerit oma sõiduki hooldamisel, remondil või ümberehitamisel, siis võtke meiega ühendust. Meie ekspertmeeskond on valmis leidma teie vajadustele vastavad lahendused. Svenmerc OÜ - Teie usaldusväärne partner transpordi maailmas.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

SVENMERC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin V.

Kiire, täpne ja sõbralik teenindus.

- Anu S.

Suurepärane meeskond, kes suudab keerulisi probleeme lihtsalt lahendada.

- Mark F.

Teenus oli tõhus ja hinna-kvaliteedi suhe on suurepärane.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SVENMERC OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Svenmerc on uhke, et olla 100% Eesti erakapitalil põhinev ettevõte. See on ettevõte, mis on pühendunud transpordivahendite remondi ja hooldusteenuste pakkumisele kogu Eestis. OÜ Svenmerc on järjepidevalt püüdnud pakkuda oma klientidele parimat teenust, mis on aidanud neil saavutada usaldusväärse maine transporditeenuste osutamisel. OÜ Svenmerc on alati olnud pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele. Selle tulemusena on ettevõte suutnud säilitada stabiilse kliendibaasi, mis on aidanud neil jääda konkurentsivõimeliseks ja edukaks. OÜ Svenmerc on alati olnud pühendunud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas sõiduki efektiivsust suurendada?

Transpordi maailm on täis dünaamilisi väljakutseid, kuid tänu täiuslikele hüdraulikalahendustele võivad need väljakutsed muutuda võimalusteks. Kujutage ette sõi
ssb.ee
Transpordi maailm on täis dünaamilisi väljakutseid, kuid tänu täiuslikele hüdraulikalahendustele võivad need väljakutsed muutuda võimalusteks. Kujutage ette sõidukeid, mis liiguvad sujuvalt ja tõhusalt, just nagu need oleksid loodud teie äri vajadusteks. See on võimalik tänu Svenmerc OÜ-le, teie usaldusväärsele partnerile, kes toob teieni mitmekülgse kogemuse ja sügava oskusteabe hüdraulikasüsteemide valdkonnas. Svenmerc OÜ on pälvinud tuntust täiuslike ja kohandatud hüdraulikalahenduste poolest, mis vastavad erinevate transpordivahendite vajadustele. Meie pühendunud meeskond on valmis muutma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.