Rohkema info nägemiseks:

ROOSIKRANTSI HOTELL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1847; jälgijaid - 252. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROOSIKRANTSI HOTELL OÜ kohta arvamuslugu!"

ROOSIKRANTSI HOTELL OÜ hetkeolukord

Juba 1847 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 252 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Roosikrantsi Hotell OÜ tegutseb 2007. aastast Baltic Real Investments OÜ 100%-lise tütarettevõttena ja Hotell St.Barbara operaatorina aadressil Roosikrantsi 2a, Tallinn.

Roosikrantsi Hotell OÜ põhitegevusalad on: (cid:127) Majutusteenuste pakkumine (cid:127) Parklateenused (cid:127) Lisateenuste pakkumine

Arengusuunad lähitulevikus:

Aastal 2022 oli teostatud suuremamahuline Hotelli numbritubade renoveerimine, mis on tingitud otseselt kliendi tagasisidest ning lähtudes hinna/kvalitseedi suhte barjääri muutustega, vastavalt hooajalisele hinnamuutusele. Antud koefitsendi järsud muutused viitavad kliendi rahulolule ning turul pakutavate ning juurde tulevate majutusasutuste kasvule. Investeering oli vajalik, et püsida konkurentsis ning võimaldada hotellitoa keskmise hinna kasvu, ilma maine kahjustusteta. Investeeringu suurus moodustasid 176 277 eur.

Roosikrantsi Hotell OÜ juhatus koosneb 1 liikmest. Juhatuse liikmetele ei ole 2022 aastal hüvitisi makstud.

Aruandeaasta puhaskahjum oli 31 710 eur. Töötajate keskmine arv Roosikrantsi Hotell OÜ-s oli aruandlusperioodil 16 inimest. Töötajate tasu üldsumma oli 283 208 EUR. 2022. majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

ROOSIKRANTSI HOTELL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.