Rohkema info nägemiseks:

R.E.M EHITUSGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume majaehituse ja maaparandustööde täisteenust, muutes mitte ainult teie kodu, vaid ka aia ja hoovi välimuse värskendavalt kauniks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

R.E.M Ehitusgrupp on tuntud oma kõrgekvaliteediliste ehitus-, remont- ja maaparandustööde poolest. Meie pikaajaline kogemus ja professionaalne meeskond tagavad, et teie projektist saab täpselt selline, nagu olete unistanud.

Pakume võtmed-kätte stiilis ehitusteenust, võttes enda hoole alla kogu projekti alates planeerimisest kuni valmimiseni. Teie ainus ülesanne on nautida tulemust. Oleme eksperdid viimistlustöödes, tagades elegantse ja stiilse lõpptulemuse vastavalt teie maitsele ja eelistustele.

Muudame teie aia ja hoovi unistuste väliruumiks, tehes vajalikud maaparandustööd, et luua ideaalne keskkond teie perele ja külalistele. Pakume mitmekülgseid üldehitusteenuseid, hõlmates kõiki aspekte alates vundamenditöödest kuni eritellimusel valmistatud projektideni.

Teostame remonti ja renoveerimist, olgu tegemist siis väikese vannitoa uuendamise või kogu kodu renoveerimisega. Pakume kvaliteetseid ehitusmaterjale, mis tagavad teie projekti vastupidavuse ja pikaajalise kvaliteedi.

Oleme pühendunud mitte ainult teie kodu, vaid ka teie unistuste realiseerimisele. Meie kogenud meeskond juhendab teid igas etapis, tagades sujuva protsessi ja rahulolu tulemusega. Teeme koostööd kõigi klientidega, olgu tegemist eraklientide, korteriühistute või äriklientidega, et tuua ellu unikaalsed ja funktsionaalsed lahendused.

Kui olete unistanud täiuslikust kodust või soovite värskendada oma olemasolevat vara, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et kuulata teie ideid ja vajadusi ning pakkuda parimat võimalikku lahendust. R.E.M Ehitusgrupp on teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas – usaldage meid, et muuta teie unistused reaalsuseks!

R.E.M EHITUSGRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Indrek M.

Suurepärast tööd tegid!

- Liisa P.

Väga usaldusväärsed töötajad!

- Katrin B.

Telliks järgmine kordki!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

R.E.M EHITUSGRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

R. E. M EHITUSGRUPP OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2007. aastal. Sellest ajast alates on nad pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes mitmesuguseid ehitusteenuseid nii kodumaal kui ka välismaal. 2022. aastal oli ettevõtte põhitegevuseks mitmesuguste ehitusteenuste osutamine Soomes. See hõlmas erinevaid projekte, alates väikestest remonditöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Nende teenuste hulka kuulusid näiteks uute hoonete ehitamine, olemasolevate hoonete renoveerimine, infrastruktuuri rajamine ja palju muud. R. E. M EHITUSGRUPP OÜ on tuntud oma kõrge kvaliteediga töö,

Dropdown

kõik artiklid

Iga maja sünnilugu

Maja ehitus on põnev ja oluline protsess, mis mõjutab meie elukvaliteeti ning keskkonda. Iga uue maja püstitamine on nagu lugu, kus arhitektuur, tehnoloogia ja
ssb.ee
Maja ehitus on põnev ja oluline protsess, mis mõjutab meie elukvaliteeti ning keskkonda. Iga uue maja püstitamine on nagu lugu, kus arhitektuur, tehnoloogia ja disain sulanduvad kokku, et luua kodu, kus me saame end turvaliselt tunda ning mugavalt elada. Selles sisuturundusartiklis uurime, millised on olulised sammud ja aspektid maja ehitamisel ning kuidas tagada tulemus, mis vastab nii funktsionaalsuse kui ka esteetika nõuetele. Maja ehituse esimene oluline samm on planeerimine ja disain. Siin otsustatakse maja suurus, stiil, paigutus ning kasutatavad materjalid. Arhitektuurilised joonised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.