Rohkema info nägemiseks:

WERROWOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme Eestimaise tselluvilla tootmise ja müügiga, pakkudes looduslikku ja tõhusat lahendust kodude soojustamiseks ning loomadele mugava allapanu võimalust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missiooni südames on pühendumus teie kodu mugavuse ja lemmikloomade heaolu parandamisele. Meie teekond algas visiooniga luua kvaliteetne tselluloosvill ja lemmikloomade allapanu, mis täidavad mitte ainult oma põhieesmärki, vaid annavad ka positiivse panuse keskkonda. Oleme uhked oma uuendusliku lähenemise üle jääktselluloosi toodete kasutamisel, muutes selle, mis muidu oleks jäätmed, väärtuslikeks, keskkonnasõbralikeks lahendusteks isolatsiooniks ja lemmikloomade hoolduseks.

Meie allkirjatoode, peenestruktuuriline tsellulooskiudmass, sobib ideaalselt käsitsi paigaldamiseks, pakkudes ülimat soojustust ja heliisolatsiooni väiksematele pindadele. Rõhutades nutikat ja efektiivset eluviisi, tagab meie tselluloosvill, et teie kodu püsib talvel soe ja suvel jahe, säilitades samal ajal keskkonnateadliku jalajälje.

Lemmikloomaomanikele on meie Werrolitter mängude vahetaja. Taaskasutatud paberist valmistatud see looduslik, lisaainetevaba allapanu pakub erakordset niiskuse imendumist ja lõhna kontrolli. See on ohutu teie lemmikloomadele, keskkonnale lihtne ja täielikult komposteeritav. Lisaks takistavad selle unikaalsed omadused selle kleepumist käppadele ja karvadele, muutes selle hügieeniliseks valikuks teie karvastele sõpradele.

Meie kvaliteedipühendumus ulatub kaugemale meie toodetest. Pakume paigaldusmasinaid ja abimaterjale, et tagada meie klientidele sujuv kogemus. Olgu teie huviks isetegemine või professionaalne paigaldus, meil on tööriistad ja materjalid, et toetada teie projekti edu.

Omaks võtke Kodudele soojus, lemmikloomadele mugavus! eetos koos meiega. Liituge meie rahulolevate klientide kasvava perega ja kogege kodu- ja lemmikloomahooldusbrändi erinevust, mis tõeliselt hoolib teie mugavusest ja planeedist. Võtke meiega ühendust täna, et saada rohkem teavet meie toodete kohta ja kuidas me saame aidata teil elada jätkusuutlikumat, mugavamat elu.

Kontakt

WERROWOOL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Olen rahul tselluvilla soojapidavusega, tõeline investeering!

- Marko

Mugav ja keskkonnasõbralik valik, soovitan kõigile!

- Mari

Tselluvillagraanulid on mu kassile ideaalsed, tänan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Loodusliku lemmiklooma allapanu käsiraamat

Looduslik lemmiklooma allapanu on jätkusuutlik alternatiiv traditsioonilistele savi baasil allapanutele, pakkudes lahendust, mis on nii lemmikloomasõbralik kui ka keskkonnasäästlik. Valmistatud mitmesugustest biolagunevatest materjalidest, on looduslikud allapanud mõeldud olema ohutud lemmikloomadele, inimestele ja planeedile. Looduslikud lemmiklooma allapanud pakuvad mitmeid eeliseid võrreldes nende sünteetiliste vastastega. Need on tavaliselt valmistatud taastuvatest ressurssidest, on biolagunevad ja tihti kaasneb nendega parem lõhnakontroll. Lisaks võivad need olla vähem tolmavad ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on keskkonnasõbraliku soojustuse eelised energiatõhususe seisukohast?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, on keskkonnasõbralik soojustus kogumas populaarsust nii koduomanike kui ka ehitusprofessionaali
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, on keskkonnasõbralik soojustus kogumas populaarsust nii koduomanike kui ka ehitusprofessionaalide seas. See ei paku mitte ainult võimalust energia säästmiseks ja kommunaalkulude vähendamiseks, vaid on kooskõlas ka keskkonnakaitse ja isikliku tervise väärtustega. Keskkonnasõbralikud soojustusmaterjalid on saadud looduslikest või taaskasutatud allikatest ja on mõeldud keskkonnamõju minimeerimiseks. Need on vabad kahjulikest kemikaalidest ja saasteainetest, muutes need ohutumaks valikuks nii planeedile kui ka soojustatud ruumide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.