Rohkema info nägemiseks:

AIRVITAMIN GRUPP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete elektriliste kodumasinate müügi ja teenindamisega, tagades klientidele mugavuse, tervise ja koduse õhkkonna parandamise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Airvitamin Grupp OÜ on usaldusväärne partner elektriliste kodumasinate maailmas, pakkudes kõrgekvaliteedilisi tooteid, mis muudavad teie kodu elamiseks mugavamaks ja tervislikumaks. Oleme uhked, et oleme ametlikud esindajad mitmetele tuntud brändidele nagu Stadler Form, Dyson, Veito ja Airvitamin, pakkudes laia valikut elektrilisi kodumasinaid, mis vastavad teie igapäevastele vajadustele.

Meie valikus on tipptasemel tolmuimejad, mis tagavad teie kodu põhjaliku ja tõhusa puhastamise. Unustage tolmu ja mustuse mure, meie tolmuimejad teevad selle töö teie eest. Suve kuumadel päevadel toovad meie ventilaatorid teie koju värskendava õhu, tagades meeldiva jaheduse ka kõige kuumemal suvepäeval.

Meie õhupuhastid eemaldavad õhust kahjulikke osakesi ja allergeene, tagades puhta ja tervisliku siseõhu teie kodus. Hingake sügavalt ja rahulikult, teades, et teie pere hingab puhtas õhus. Kuiv õhk võib olla tervisele kahjulik. Meie õhuniisutid aitavad säilitada õhu niiskustaset, mis on oluline teie naha heaolu ja üldise tervise jaoks.

Külmade talveõhtute päästjad - meie soojuskiirgurid tagavad soojust ja mugavust isegi kõige külmematel päevadel. Loo oma kodus lõõgastav ja meeldiv õhkkond meie aromatisaatorite abil. Vali erinevate lõhnade vahel ja muuda oma kodu lõhnavaks oaasiks.

Pakume ka kvaliteetseid juuksehooldustooteid, mis muudavad teie juuksed säravaks ja tervislikuks. Lisaks pakume laias valikus filtreid ja tarvikuid, mis tagavad teie seadmete sujuva toimimise ja pikaealisuse.

Airvitamin Grupp OÜ on rohkem kui lihtsalt kodumasinate müüja. Oleme teie usaldusväärne partner, kes mõistab teie vajadusi ja pakub parimaid lahendusi teie kodu jaoks. Meie professionaalne meeskond on alati valmis aitama teil leida sobivaimad tooted vastavalt teie eelistustele ja eelarvele.

Kui soovite muuta oma kodu mugavamaks, tervislikumaks ja meeldivamaks paigaks elamiseks, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et aidata teil leida parim lahendus teie vajadustele. Usaldage Airvitamin Grupp OÜ-d ja laske meil muuta teie kodu õhu parimaks sõbraks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AIRVITAMIN GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko E.

Suurepärased tooted, mis muudavad meie kodu õhukvaliteedi oluliselt paremaks! Soovitan kõigile!

- Maria G.

Tolmuimeja on uskumatult tõhus ja vaikne. Meie kodu pole kunagi varem nii puhas olnud!

- Kert H.

Ventilaator on vaikne ja võimas. Ideaalne kuumadeks suvepäevadeks!

AIRVITAMIN GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Airvitamin Grupp OÜ on ettevõte, mis on pühendunud elektriliste kodumasinate jae- ja hulgimüügile. See ettevõte asutati 04.06.2007. aastal ning on sellest ajast alates olnud pidevas kasvus ja arengus. Airvitamin Grupp OÜ on kindlalt jalga kinnitanud nii tolmuimejate kui ka õhuniisutajate müügis, mis moodustavad juba ligemale 70% ettevõtte käibest. See näitab, et ettevõte on suutnud end positsioneerida tugeva konkurendina kodumasinate turul. Ettevõte keskendub tuntud brändidele nagu Stadler Form, Veito ja Dyson, mis on läbi aegade meie kaudu klientideni jõudnud. Need brändid on tuntud oma

Dropdown

kõik artiklid

MILLIST DYSONI TOLMUIMEJAT OSTA? - Airvitamin Grupp OÜ

Esiteks, palju õnne! Oled siin, sest planeerid osta parimat tolmuimejat: Dysonit. Dysoni tolmuimejad on tipptasemel masinad, millel on palju erinevaid funktsioo
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.