Rohkema info nägemiseks:

ACO NORDIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud äravoolusüsteemide terviklahendustele. ACO tootevalik ja laialdane kompetents võimaldavad meil nõustada Teid kaasaegsete, funktsionaalsete ja säästlike ehitiste projekteerimisel ja ehitamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

ACO-st

ACO NORDIC OÜ, mis on osa rahvusvahelisest ACO Groupist ning pakub kvaliteetseid äravoolusüsteeme ja keskkonnatehnoloogilisi lahendusi. Oleme Eesti turul tegutsenud alates 2005. aastast ning meie peakontor asub Taanis, kus paikneb ka meie emafirma.

ACO Groupi ajalugu ulatub aastasse 1946, kui firma asutati Saksamaal. Oleme alati püüdnud olla tipptasemel tehnoloogia ja innovatsiooni poolest ning keskendunud ohutute ja tõhusate sademevee kogumise, käitlemise ning ärajuhtimise lahenduste väljatöötamisele.

Meie tootevalik ja kompetents võimaldavad meil nõustada kliente kaasaegsete, funktsionaalsete ja säästlike ehitiste projekteerimisel ja ehitamisel. Meie tooteid kasutatakse laialdaselt nii elu- kui ärikinnisvara hoonetes, avalikes ehitistes ja linnaruumis.

Üheks meie erialaks on hügieeniline roostevaba tööstusdrenaaž, mis leiab kasutust mitmetes valdkondades, sealhulgas toiduainetööstuses, suurköökides, toitlustuses ja toiduainekauplustes. Lisaks sellele katab meie tootevalik ka korterelamud, eramud, koolid, lasteaiad, spordirajatised, hotellid ja palju muud.

Meie eesmärk on olla eeskujuks vee ohutul käitlemisel, kaitstes nii inimesi kui ka keskkonda. Seetõttu oleme pühendunud jätkusuutlikkusele ning analüüsime regulaarselt oma tegevuse mõju keskkonnale ja ühiskonnale.

ACO NORDIC OÜ on uhke oma professionaalse müügivõrgustiku üle, mis koosneb arhitektidest, projekteerijatest ja ehitusettevõtjatest. Pakume oma klientidele kiiret ja professionaalset tuge ning leiame alati parima lahenduse vastavalt nende vajadustele ja projektidele.

Lisaks keskendume majanduslikule jätkusuutlikkusele, järgides ÜRO programmi Global Compact põhimõtteid ning nõudes sama ka oma tarnijatelt. Oleme pidevalt pühendunud roheliste investeeringute tegemisele ning keskkonnasõbraliku tehnoloogia arendamisele.

Kokkuvõttes seisame meie, ACO NORDIC OÜ, selle eest, et pakkuda parimaid lahendusi sademevee käitlemise valdkonnas ning jätkame pidevat püüdlust olla eeskujuks nii keskkonna- kui ka sotsiaalselt vastutustundliku ettevõttena.

Võtke meiega ühendust!

ACO NORDIC OÜ kontaktid

ACO Nordic/Dushirennid ja trapid

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas muuta oma vannituba ruumikamaks ja elegantsemaks? Õige äravoolulahenduse abil saate luua ka väiksemasse vannituppa avarust ja stiili. ACO Nordic pakub kvaliteetseid duširenne ja trappe, mis mitte ainult ei taga tõhusa veekäitluse, vaid lisavad ka ruumi kaasaegse ilme. Kvaliteetsed materjalid ja funktsionaalne disain on olulised, et tagada teie vannitoa kasutusmugavus ja esteetiline nauding. ACO Nordicu duširenne ja trapid on loodud vastupidavusele ja lekkekindlusele, mis tagab teie kodu kauakestva kvaliteedi ja turvalisuse. Korterite ja eramute vannitubade

Dropdown

kõik artiklid

ACO: kõrguslik situatsioon - vundament unistuste koduks

Kui unistate täiuslikust kodust, siis ärge unustage kõrguslikku situatsiooni ehk vertikaalset planeerimist, mis võib määrata teie kodu kujunduse aluse. See võib
ssb.ee
Kui unistate täiuslikust kodust, siis ärge unustage kõrguslikku situatsiooni ehk vertikaalset planeerimist, mis võib määrata teie kodu kujunduse aluse. See võib tunduda kui tehniline detail, kuid tegelikult on see võti unistuste kodu loomisel. Vertikaalne planeerimine mitte ainult ei aita lahendada sademevee äravoolu, vaid avab ka võimalused aiaruumi kujundamiseks ning loob mugavuse ja esteetika tasakaalu. Tihti keskendutakse hoonete ehitamisel drenaažile, kuid vertikaalne planeerimine pakub palju rohkem kui lihtsalt veeprobleemide lahendamist. See võib hõlmata järsakute terrasside loomist,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.