Rohkema info nägemiseks:

ALP EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6365; jälgijaid - 16. Arvustusi - 2; Artikleid 2+ "Kirjuta ALP EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ALP Ehitus on ehitusfirma, mille eesmärk on pakkuda kõrge kvaliteediga ehitus- ja remondiviimistlusteenuseid, tagades täpsuse ja tööde õigeaegse valmimise. Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistidest, kes on pühendunud igasuguse raskusastmega projektide elluviimisele.

Asutatud 2007. aastal, oleme osalenud üle 20 elumaja ehitamises ja viimistlemises üle kogu Eesti. Meie edu saladus peitub arenenud materiaal-tehnilises baasis ning spetsialistide professionaalsuses, mis võimaldavad meil tagada tööde kvaliteetset sooritust. Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas fassaaditööd, trepikodade remont, katuste remont, sanitaartehnilised tööd ja teekatte ehitus. Iga projekt, millele pühendume, saab meie meeskonna täieliku tähelepanu ja pühendumuse, tagades kliendi rahulolu ja usalduse.

ALP Ehitus eristub teistest ettevõtetest oma individuaalse lähenemise ja pikaajalise kogemuse poolest. Meie meistrid on kogenud ja oskavad lahendada ka kõige keerulisemaid ehitusprobleeme. Meie töödele kehtib garantii, mis kinnitab meie pühendumust kvaliteedile. Koostöös meie partneritega suudame täita ka kõige nõudlikuma kliendi ootused.

kodulehele

ALP EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin M.

Suurepärane töökvaliteet!

- Kati P.

Väga professionaalne meeskond!

- Jaanika S.

Täpsed ja usaldusväärsed!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.