Rohkema info nägemiseks:

IRONSTEM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 227; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IRONSTEM OÜ kohta arvamuslugu!"

IRONSTEM OÜ hetkeolukord

Juba 227 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ironstem OÜ asutati 04.01.2008. Ettevõtte põhitegevusalaks on ärinõustamine ja muu juhtimisalane nõustamine (EMTAK 70221) ning lisategevusala Arvutialased konsultatsioonid (EMTAK 62021).

Ettevõte teenis majandusaastal 75 408 eurot müügitulu. Peamiseks tuluallikaks oli äri-, juhtimis- ja finantskonsultatsioonide osutamine; äriplaanide ja rahastamistaotluste koostamise nõustamine ning meedia- ja infotehnoloogiaalaste konsultatsioonid.

Järgmise aasta eesmärgiks on lõppenud aasta müügitulemuse ületamine. Ironstem OÜ rahalised vahendid on aasta lõpu seisuga paigutatud tähtajalisele hoiusele ja arvelduskontole.

Aruandeaasta keskmine töötajate arv oli 0, ettevõttes on osalise tööajaga töötaja.

Juhatuse liikmele pole määratud eraldi tasusid ega lahkumishüvitist.

IRONSTEM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.