Rohkema info nägemiseks:

FIXEST INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme tänavakivide paigalduse, hulgimaterjalide müügi, ehitus- ja remonditööde ning vundamentide ehitamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kvaliteet kohtub meisterlikkusega. FIXEST INVEST OÜ-s ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme teie jalgade all oleva maa kunstnikud. Alates meie loomisest oleme pühendunud vundamentide ehitamisele, mis kestavad ja ületavad ootusi igal sammul.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume kõrgekvaliteedilist tänavakivide paigaldust ja müüme hulgimaterjale, lisaks üldisi ehitus- ja remonditeenuseid. See pole lihtsalt lause; see on lubadus igale meie kliendile, et nad saavad ainult parimat.

Tähelepaneliku detailidele pööramise ja täiuslikkuse püüdlusega oleme spetsialiseerunud tänavakivide paigaldusele ja vajalike hulgimaterjalide müügile nagu killustik, kruus, liiv ja freespuru. Meie teenused on meie mitmekülgsuse tunnistajaks, ulatudes täpsetest kopatöödest (ekskavaatoritööd) kuni tugevate üldiste ehitus- ja remonditöödeni talvisel hooajal.

Meie valminud projektide galerii on meie pühendumuse ja asjatundlikkuse tunnistus. Iga paigaldatud kivi ja iga ehitatud struktuur on meie pühendumuse vastupidavusele ja esteetilisele veetlusele narratiiv. Oleme uhked oma partnerluse üle, tagades, et iga meie kasutatav materjal ja pakutav teenus on kõrgeimast standardist.

FIXEST INVEST OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme ehitus- ja kinnisvaratööstuse nurgakivi. Meie loosung, Ehitame vundamente, ületame ootusi! ei ole lihtsalt kõlav fraas; see on eetos, mis ajendab meid olema parimad ehitus- ja viimistlusmaterjalides, mineraalressurssides ja toorainetes ning mulla müügis.

Neile, kes nõuavad suurepärasust, on FIXEST INVEST OÜ teie usaldusväärne partner. Võtke meiega ühendust numbril +372 552 7943 ja laseme teie järgmise projekti aluse. Sest kui on tegemist tuleviku ehitamisega, usume, et see pole lihtsalt ehitamine – see on pärandi loomine.

Kontakt

FIXEST INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Suurepärane töö! Meie õueala näeb välja fantastiline tänu FIXEST INVEST OÜ-le.

- Kadi R.

Nende tänavakivid on vastupidavad ja ilusad. Olen väga rahul tulemusega.

- Jaanika P.

Usaldusväärsed ja professionaalsed. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on kvaliteetsed sillutuskivid investeeringut väärt?

Kui on vaja luua nii funktsionaalseid kui ka visuaalselt meeldivaid välistingimustes kasutatavaid alasid, on materjalide valik ülioluline. Kvaliteetsed sillutuskivid paistavad silma ülekaalukalt parema valikuna mitmesuguste rakenduste jaoks, alates elamute kõnniteedest kuni suuremahuliste kommertsmaastikeni. Selles postituses uurime viit veenvat põhjust, miks kvaliteetsetesse sillutuskividesse investeerimine on otsus, mis pikas perspektiivis ära tasub. Vastupidavus ja pikaealisus Kvaliteetsed sillutuskivid on loodud vastu pidama karmidele ilmastikutingimustele, alates Eesti külmadest

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised tegurid ehitusmaterjalide valimisel?

Õigete ehitusmaterjalide valimine on kriitiline otsus, mis mõjutab hoone projekti vastupidavust, kulusid ja jätkusuutlikkust. Teie valitud materjalid määravad p
ssb.ee
Õigete ehitusmaterjalide valimine on kriitiline otsus, mis mõjutab hoone projekti vastupidavust, kulusid ja jätkusuutlikkust. Teie valitud materjalid määravad projekti üldise edu ja pikaealisuse, mistõttu on oluline mõista iga valiku tagajärgi. Ehitusmaterjalide valimisel tuleb arvestada mitmeid tegureid, sealhulgas struktuurilisi nõudeid, keskkonnamõju, kulusid, esteetikat, kohalikku kliimat ja regulatiivseid standardeid. Igaüks neist teguritest mängib otsustusprotsessis olulist rolli. Ehitusmaterjalide tüübid Looduslikke materjale nagu puit, kivi ja savi on ehituses kasutatud sajandeid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.