Rohkema info nägemiseks:

OHUTUSPARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ohutuspartner pakub laia valikut erinevaid ohutustooteid ja -teenuseid, tagades sellega oma klientidele turvalise ja ohutu töökeskkonna

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Olete otsinud usaldusväärset partnerit, kes tagaks teie töökeskkonna täieliku turvalisuse? Ohutuspartner on just see, mida vajate! Oleme juhtiv ettevõte, mis pakub mitmekülgset valikut kvaliteetseid ohutustooteid ja -teenuseid, muutes teie töökeskkonna turvalisemaks ja ohutumaks.

Ohutuspartner.ee e-kaubamajast leiate laia valiku ohutustooteid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Meie tootevalik hõlmab kõike alates tulekustutitest kuni tööriieteni ja tööjalanõudeni. Kõik meie kaubad on toodetud tuntud Euroopa tootjate poolt, tagades seeläbi nende kvaliteedi ja vastupidavuse. Lisaks pakume ka spetsiaalseid COVID-19 kiirteste, kaitsekiivreid, tuleohutustooted ja ujuvpumbad, mis vastavad teie ettevõtte vajadustele täpselt.

Lisaks meie laiale tootevalikule pakume ka professionaalseid ohutusteenuseid. Meie kogenud meeskond on valmis teid aitama erinevate tööohutusküsimustega, et tagada teie töötajatele turvaline töökeskkond. Meie teenused hõlmavad ohutusalast nõustamist, töötajate koolitusi ja auditeid, aidates teil täita kõiki kehtivaid ohutusnõudeid ja standardeid.

Meie pühendumus teie ettevõtte turvalisusele ja usaldusväärsusele teeb meist parima valiku teie ohutuspartneriks. Meie tooted ja teenused on mõeldud vastama ka kõige nõudlikumate klientide vajadustele, tagades samal ajal suurepärase kvaliteedi ja taskukohase hinna.

Kui soovite luua oma ettevõttes turvalise ja tootliku töökeskkonna, ärge kõhelge meiega ühendust võtmast. Ohutuspartner aitab teil leida parima lahenduse, mis vastab teie ettevõtte konkreetsetele vajadustele ja eesmärkidele.

Töötage meiega koos ja astuge samm lähemale turvalisema tuleviku suunas. Ohutuspartner - teie usaldusväärne partner turvalisuse teekonnal.

Tutvuge meie tootevalikuga juba täna!

E-POOD

OHUTUSPARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Siiri T.

Lai valik ja kiire tarne

- Tauri O.

Personal oskab hästi nõustada ja sobivaima toote leida

- Karl U.

Hea valik tooteid, Soovitan

OHUTUSPARTNER OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühingu, mis keskendub ohutusalaste kaupade müügile, 2022. aasta tegevus oli märkimisväärne. Selle peamiseks tegevusalaks oli ohutusalaste kaupade müümine, mis on oluline sektor, kuna see aitab tagada inimeste ja vara turvalisuse. Ohutusalaste kaupade hulka kuuluvad tulekustutid, turvakaamerad, suitsuandurid ja muud sarnased tooted, mis aitavad vältida või leevendada õnnetusi ja katastroofe.2022. aasta aruandeaastal saavutas äriühing müügituluna 331 311 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab, et ettevõte on oma valdkonnas edukas ja suudab pakkuda kvaliteetseid tooteid, mis vastavad

Dropdown

kõik artiklid

Tuleohutusteenused - Ohutuspartner

Ohutuspartner OÜ eesmärgiks on pakkuda kõrgetasemelist personaalse tuleohutsspetsialisti teenust suurendamaks klientide riskiteadlikkust – ennetamaks kahjujuhtu
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.