Rohkema info nägemiseks:

METRICUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud geodeetilistele ja maakorralduslikele teenustele, pakkudes täpsust ja tõhusust oma klientide eesmärkide saavutamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Metricus OÜ on Eesti juhtiv geodeetiliste ja maakorralduslike tööde ettevõte, mis ühendab traditsioone austava lähenemise kaasaegsete meetodite ja tehnoloogiatega. Meie missiooniks on pakkuda kõrgekvaliteedilisi geodeetilisi lahendusi, mis vastavad täpselt klientide vajadustele ning lähtuvad projekti eripärast.

Meil on avatud mõtlemisega meeskond, mis tähendab, et me ei karda väljakutseid ja leiame alati optimaalse lahenduse igale ülesandele. Valime hoolikalt tööde metoodika ja töövahendid vastavalt konkreetse projekti eripäradele ning klientide soovidele. See tagab, et meie töö on alati professionaalne ja täpne.

Metricus OÜ spetsialistid on teinud tööd üle kogu Eesti. Oleme rajanud riikliku tähtsusega geodeetilisi võrke ning uurinud sügavaimaid kaeve, mis on mustad kui öö. Meie kogemus ulatub kõrghoonete katuselt madalaimatele kraavidele ja metsadeni. Pole ühtegi kohta Eestis, kus me ei oleks valmis oma oskusi ja teadmisi rakendama.

Meie jaoks on oluline klientide rahuolu ja usaldus. Seetõttu oleme sõlminud kindlustusfirma ERGO Insurance SE-ga arhitekti ja inseneri erialase tegevuse vastutuskindlustuse lepingu. See tähendab, et meie tegevusala, sealhulgas ehitusgeodeetilised tööd ja -uuringud ning insenertehnilised geodeesiatööd, on kindlustatud, tagades nii meie kui ka klientide turvatunde.

Meie ekspertide meeskond on valmis teie projekti juurde tulema, et pakkuda teile parimat võimalikku teenust. Olgu tegemist keeruliste mõõtmistöödega või suurte maakorralduslike projektidega, Metricus OÜ on teie usaldusväärne partner.

Võtke meiega ühendust ja leiame ka teile sobiva lahenduse!

kontakt

METRICUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl M.

Metricus OÜ on aidanud meil saavutada ehitusprojektis täpsuse ja efektiivsuse.

- Liis R.

Tänan Metricus OÜ-d suurepärase geodeesia ja maakorraldustöö eest!

- Marko T.

Nende geodeetilised tööd on täpsed ja professionaalsed.

METRICUS OÜ tegevusaruanne 2022

Metricus OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, on teatanud oma majandusaasta 01.01.2022-31.12.2022 tulemustest. Selle perioodi jooksul keskendus ettevõte peamiselt geodeetilistele töödele (EMTAK 71122), mis hõlmasid mitmesuguseid tegevusi, sealhulgas ehitusgeodeetilisi uuringuid, geodeetilisi töid maakorralduses, kõrgema geodeesia töid, ehitusgeodeetilisi ja insenertehnilisi geodeesiatöid. Geodeesia on teadus, mis tegeleb Maa kuju, suuruse, gravitatsioonivälja ja orientatsiooni mõõtmisega. See on oluline valdkond, mis aitab meil mõista ja hallata meie füüsilist

Dropdown

kõik artiklid

Täpse ja usaldusväärse mõõtmise olulisus ehitusvaldkonnas

Ehitusprojekti planeerimine ja elluviimine on keeruline protsess, mis nõuab täpset ja usaldusväärset mõõtmist. Geodeetiline teenus aitab kindlustada ehitusproje
ssb.ee
Ehitusprojekti planeerimine ja elluviimine on keeruline protsess, mis nõuab täpset ja usaldusväärset mõõtmist. Geodeetiline teenus aitab kindlustada ehitusprojekti kvaliteedi ning tagada, et tulemus vastab täielikult kliendi ootustele. Täpne ja usaldusväärne mõõtmine on ehitusprojekti eduka lõpuleviimise üks olulisemaid alustalasid. Geodeetilised mõõtmised aitavad tagada, et ehitusprojekti kõik etapid on täpselt planeeritud ja täidetud. Geodeetiline teenus võimaldab saavutada täpsuse millimeetri täpsuseni ning see on oluline eelkõige kõrgtehnoloogiliste ehitiste, nagu näiteks pilvelõhkujate,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.