Rohkema info nägemiseks:

ALPINA ELECTRONICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1834; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta ALPINA ELECTRONICS OÜ kohta arvamuslugu!"

ALPINA ELECTRONICS OÜ hetkeolukord

Juba 1834 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Alpina Electronics OÜ asutati 2008.a. ja kanti Äriregistrisse 21.aprill 2008.a. Osaühingu tegevuse eesmärgiks on pakkuda toiduainetetööstustele seadmete remondi ja hooldusteenuseid. Lisaks ka varuosade ja seadmete müüki.

2023a. põhiliseks tegevusvaldkonnaks saab olema jätkuvalt lihatööstustele terade ja tarvikute müük, saelintide valmistamine ja müük ning toiduainetööstustele seadmete müük.

Jätkuvalt on piisavalt suur nõudlus väiksemate ja keskmiste tapamajade järgi, seega tegeleme endiselt nende pakkumiste ja projekteerimistega. Suuremat rõhku oleme seadnud ka seadmete müügile tulevikus. Otsime aktiivselt seadmetele uusi tarnijaid ja kliente. Olemasoleva masinapargi hoolduseks ja kasutamiseks plaanime võtta lisatööjõudu.

Plaanime ka edaspidi osa võtta messidest Eestis ja väljaspool. Kindlasti plaanime 2023.a. rohkem rõhuda välisturule ja suurendada eksporti ning investeerida töötlemisseadmetesse ja nende teenindavasse personali.

2017.a. ostsime Äksi alevikku kinnistu ning alustasime uue tootmishoone projekteerimist ja ehitamist.

Tänu uuele hoonele saime juurde vajalikku lisapinda tootmiseks ja seadmete montaažiks ning ladustamiseks. Väga olulised on ka uued kontori- ning olme- ja puhkeruumid.

Edaspidi planeerime rohkem investeerida masinaehitusele ja sellega kaasnevate seadmepargi uuendamisse. Üheks põhiliseks tegevusalaks võiks saada roostevabaterasest toiduainetetööstuse masinate ja liinide valmistamine. Kindlasti jätame ka tootevalikusse rippteede ja tapamajade ehitused.

Oma tootmise artikliteks on konservikaanetajad. Mudelid on väljatöötatud ja tootearendus sel teemal aktiivselt käimas. Kavas on tootma hakata lauamudeleid, poolautomaatseid ja täisautomaatseid liine.

Lisaks planeerime ka suitsuahjude tootmist, mis algab prototüüpide väljatöötamisega.

ALPINA ELECTRONICS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.