Rohkema info nägemiseks:

NATOUREST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1259; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NATOUREST OÜ kohta arvamuslugu!"

NATOUREST OÜ hetkeolukord

Juba 1259 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas OÜ Natourest tavapärase majandustegevusega. Firma müügikäive kasvas tänu pandeemia lõpule ja turismi taastumisele.

Samas kasumlikkust mõjutas üldine hinnatõus. Kokkuvõttes jäime majandustulemustega rahule. Investeerisime põhivarasse ja arendame uusi teenuseid.

Plaanime jätkata loodusturismi teenuste pakkumist ja arendamist ka tulevikus. Tõenäoliselt saab lähiaastatel olema meie suurimaks väljakutseks see, et Eestis kasvavad hinnad olulisemalt kiiremini kui teistes Euroopa riikides, kust tulevad meie peamised kliendid. Lisaks plaanitavad maksutõusud, mis annavad inflatsioonile hoogu juurde. Peame leidma viise, kuidas nii kiiret hindade kasvu oma partneritele põhjendada ja võimalusi tegevust kuluefektiivsemaks muuta.

NATOUREST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.