Rohkema info nägemiseks:

PAINTLINES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv värvilahenduste pakkuja autotöökodadele ja tööstusettevõtetele, pakkudes terviklikke lahendusi alates kvaliteetsetest värvikambritest kuni tehnilise toe ja vastupidavate värviproduktideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujuta ette autotöökoda või tööstusettevõtet, kus värv ei ole mitte ainult kiht pinnal, vaid elav kunstiteos, mis räägib lugusid. Sellist kvaliteeti ja täiuslikkust pakub Paintlines, sinu usaldusväärne partner terviklike värvilahenduste maailmas. Kombineerides kirge ja oskusi, oleme pühendunud pakkuma laia valikut värvilahendusi, mis vastavad igale vajadusele.

Paintlinesi missiooniks on pakkuda terviklikku värvilahendust mitte ainult autotöökodadele, vaid ka tööstussektorile. Meie eesmärgiks on mitte ainult värvida pindu, vaid muuta need elavateks kunstiteosteks, mis kestavad aastaid.

Meie meeskond koosneb oma ala spetsialistidest, kes omavad aastatepikkust kogemust ja ekspertiisi. Nad on süvitsi uurinud värvide maailma, omades üle 20-aastast kogemust. Nende kirg ja pühendumus on see, mis muudab meid parimaks valikuks igale klientidele. Kuigi meie kontor asub Harjumaal, on meie tööpiirkond kogu Eesti. Lisaks sellele oleme laiendanud oma tegevust välismaale, paigaldades värvikambreid ka rahvusvaheliselt. Meie teenused ei tunne piire – me oleme seal, kus meid vajatakse!

Pakume laias valikus autovärve, mis mitte ainult ei kaitse teie sõidukeid, vaid annavad neile ka ainulaadse ilme. Meie tööstuslikud värvid on loodud vastu pidama rasketes tingimustes, tagades vastupidavuse ja kvaliteedi. Meie kõrgtehnoloogilised värvikambrid loovad ideaalse keskkonna, kus värv saab särada oma täies hiilguses.

Lisaks värvidele ja kampritele pakume mitmesuguseid abitooteid, mis muudavad värvimise protsessi lihtsamaks ja tõhusamaks. Oleme rohkem kui lihtsalt värvimise tarnija – me oleme teie tehniline partner, pakkudes pidevat tuge ja nõu igal sammul.

PPG Autovärvide müük on vaid üks osa meie teenustest. Me oleme veendunud, et kliendile tuleb pakkuda täielikku lahendust, alustades sobivast värvikambrist ja lõpetades õige liivapaberiga. Paintlines ei müü lihtsalt autovärvi – me pakume kogu värvimisprotsessi täielikku tuge ja kvaliteeti.

Me ei jäta teid üksi – koos Paintlinesiga leiate igale probleemile lahenduse. Meie tehniline tugi on alati teie käeulatuses, tagades, et teie värviprojekt sujub sujuvalt ja tulemused räägivad enda eest.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma värviprojektide jaoks, siis ärge otsige kaugemale kui Paintlines. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage maailm värvides koos meiega. Oleme siin selleks, et muuta teie visioonid reaalsuseks ja tuua teie pinnad ellu värvides, mis räägivad lugusid!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

PAINTLINES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Paintlines tegi minu auto värvimise imelihtsaks! Täielikud lahendused ja suurepärane teenindus!

- Liina O.

Nende värvivalik ja tehniline tugi on ületamatud. Soovitan igaühele!

- Priit I.

Paintlines ei müü mitte ainult värvi, vaid ka usaldusväärsust ja kvaliteeti!

PAINTLINES OÜ tegevusaruanne 2022

Paintlines OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud sõidukite värvide, värvitoodete ja värvimisseadmete hulgimüügile. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele, mis aitavad neil oma sõidukeid parimal võimalikul viisil hooldada ja kaunistada. Paintlines OÜ ei paku mitte ainult laia valikut värve ja värvitooteid, vaid tegeleb ka värvitöökodade planeerimise ning seadmete paigaldamise ja nõustamisega. See tähendab, et nad mitte ainult ei müü tooteid, vaid pakuvad ka täielikku lahendust, mis aitab klientidel oma värvimisprojekte

Dropdown

kõik artiklid

Ergonoomiliselt disainitud töökoda: kuidas tagada tõhus ja mugav tööprotsess?

Ergonoomiliselt disainitud töökoda on võtmeks tõhusa ja mugava tööprotsessi saavutamisel. Selles artiklis räägime, kuidas tagada ergonoomilise töökeskkonna ja t
ssb.ee
Ergonoomiliselt disainitud töökoda on võtmeks tõhusa ja mugava tööprotsessi saavutamisel. Selles artiklis räägime, kuidas tagada ergonoomilise töökeskkonna ja tööprotsessi põhimõtted, et parandada töö tulemuslikkust ja vähendada vigastuste ohtu. Esimene samm ergonoomiliselt disainitud töökoja loomisel on kindlaks teha tööprotsessi nõuded ja vajadused. Tööprotsessi analüüsimisel tuleks hinnata tööd tegevate inimeste liikumist ja tegevusi ning kindlaks teha, millised seadmed ja tööriistad on vajalikud tööde teostamiseks. Tööprotsessi põhjal saab välja töötada sobiva töökoja plaani ja paigutuse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.