Rohkema info nägemiseks:

TRIMTEX BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4327; jälgijaid - 33. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TRIMTEX BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

TRIMTEX BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 4327 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 341 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Trimtex Baltic alustas tegevust 2008.a septembris, põhitegevusalaks on spordirõivaste tootmine ekspordiks nii Euroopa Liitu kui ka väljaspoole. Trimtex Baltic OÜ hangib tootmiseks vajalikud materjalid, tegeleb tootearenduse ja tootmise ettevalmistamisega. Tootmisosakonnas toimub lõikamine ning sublimatsiooni trükkimine. Õmblustöö ostetakse sisse allhanke korras. Valmistoodang pakendatakse ning eksporditakse.

Tegeletakse lao- ja logistika teenuste arendamisega, et kaubad jõuaksid klientideni kiiremini ning kaupade interneti-müügiga.

Viimastel aastatel on langenud ettevõttel müügimahud, seoses Covid-pandeemia ja üldise majanduslanguse ajal. Tänase seisuga on kliendid jäänud alles ja neid on juurdegi tulnud, aga tellimuse kogused igale tootemudelile on jäänud väiksemaks kui oli 2019 aastal. Turumahu suurendamiseks on Trimtexi juhatuse otsus pakkuda tooteid Saksamaale ning triatloniriideid üle maailma. Sellega seoses on planeeritud investeerida digilahendustesse, et klienditeekonda sujuvamaks ja kiiremaks muuta. 2023 aasta alguses võitis Trimtex Rootsi armee spordirõivaste riigihanke ning sellega seoses on tagatud stabiilsus müügimahtudele järgnevatel aastatel.

2022 aastal investeeriti ja juurutati oma väike õmblusliin, kuhu valiti spetsiaalsed seadmed triatloniriiete tootmiseks. Lisaks õmmeldakse uues liinis tootenäidiseid ning klientidele pakutakse toodete parandamise teenust, et pikendada toote eluiga.

2022 aastal projekteeriti ja juurutati hoone automaatika süsteem, mille abil on kogu maja energia kasutus samas süsteemis kontrollitav ja eesmärk on energiat säästa.

2022 aastal olid eelarvest oluliselt suuremad transpordi- ja energiakulud. Globaalne transpordisüsteem hakkab stabiliseeruma ning 2023 aasta alguses on vedude kulud madalamad kui aasta eest. Energiakulude vähendamiseks investeeris ettevõte hooneautomaatikasüsteemi. Lisaks hakkas ettevõte kasutama alates 2023 algusest uue elektrilepinguga rohelist energiat.

Emaettevõte on liitunud organisatsiooniga Ethical Trade Norge ning koos Trimtex Baltic OÜ sertifitseeritud juhtimis-standardite kasutamisega (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018) jätkab ettevõtte kestliku ettevõtluse tegevustega. Olulisel kohal on keskkonna ja sotsiaalse mõju hindamine ning riskianalüüsid olukorra parendamiseks. Ettevõte liitus 2022 aastal Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumiga (VEF) eesmärgiga õppida juurde ning lõimida vastutustundliku ettevõtluse (CSR- Corporate Social Responsibility) ja ÜRO Säästva Arengu (SDG-Sustainable Development Goals) põhimõtted ja eesmärgid Trimtex Baltic’u olemasolevasse juhtimissüsteemi. 2023 on välja toodud ettevõttes SDG eesmärgid ning KPI-süsteem:

Sotsiaalsete eesmärkide võtmeteemad on – eetilised tavad, õiglane kohtlemine ja võrdsed võimalused; Töötajate tervis, ohutus ja heaolu;

Koolitus- ja arenguvõimalused ning peresõbralikkus; Kogukonna tegevuste toetamine; Käitumiskoodeks tarneahelas.

Keskkonna eesmärkide võtmetegevused on – Jäätmete ja ohtlike materjalide käitlemine; Energiatõhusus ja CO2 heitmed; Ümbertöödeldud materjalide kasutamine toodete valmistamisel.

Majanduse ja juhtimise eesmärkide võtmeteemad on – Majandustulemused; Efektiivsed protsessid; Korruptsioonivastane käitumine.

2023 jätkab Trimtex Baltic OÜ oma äritegevust vastavalt püstitatud eesmärkidele ja investeeringuplaanile.

Aruandeaasta müügitulu oli 7 804 431 eurot (müügitulu 2021.a. oli 8 053 756 eurot). Aruandeaasta lõppes kasumiga summas 313 944 eurot (2021. oli 672 864 eurot).

Peamised finantssuhtarvud: 2021 2022

Puhasrentaablus (%) 8,35% 4,02%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,12 5,57 (kordades)

ROA (%) 6,85% 4,59%

Maksevõime kordaja 1,60 2,33

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Puhasrentaablus % = aruandeaasta kasum / müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused

ROA % = aruandeaasta kasum / varad kokku * 100

Maksevõime kordaja (kordades) = (käibevara – varud) / lühiajalised kohustused

TRIMTEX BALTIC OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.