Rohkema info nägemiseks:

LAIERS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1875; jälgijaid - 24. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta LAIERS GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast püsivuse ja täpsuse maailma – iga meie paigaldatud põrand on meie kõikumatu kvaliteedikohustuse tunnistus. LAIERS GRUPP OÜ juures me ei ehita lihtsalt betoonpõrandaid; me rajame vundamendid, millel homse päeva ehitised uhkelt seisavad.

Üle 15-aastase kogemusega dünaamilises ehitus- ja kinnisvarateenuste valdkonnas oleme oma oskused viinud täiuslikkuseni. Meie ekspertiis hõlmab mitmesuguseid projekte, mis erinevad keerukuse ja ulatuse poolest, kuid on ühendatud meie poolt pakutava suurepärasusega. Meie missioon on lihtne: Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete betoonpõrandate loomisele, kasutades meie ulatuslikke kogemusi ja kvalifitseeritud tööjõudu. See pole lihtsalt väide; see on lubadus, mida me igale oma kliendile anname.

Meie portfell on täpsuse ja vastupidavuse mosaiik, mis näitab meie võimekust põrandate ehitamisel. Mõistame, et iga struktuuri alus on selle kõige kriitilisem komponent, mistõttu panustame kogu oma teadmised ja oskused tagamaks, et teie betoonpõrandad pole mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka tugevad ja vastupidavad.

LAIERS GRUPP OÜ usub kindlale tulevikule rajatud tulevikku. Meie loosung, Tuleviku vundamendid!, võtab kokku meie visiooni luua ruume, mis mitte ainult ei vasta praegusele nõudlusele, vaid on varustatud ka homsete väljakutsetega toime tulema. Meid valides saate te mitte ainult teenust; investeerite partnerlusse, mis väärtustab suurepärasust, efektiivsust ja erakordset kliendikogemust.

Astuge teekonnale meeskonnaga, kes seisab kindlalt maal, kuid sihib tähti. Klõpsake siin, et alustada oma tuleviku ehitamist LAIERS GRUPP OÜga – kus iga põrand on verstapost meie ühisel eduteel.

LAIERS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta P.

Tõeliselt professionaalne ja sõbralik meeskond. Suur tänu!

- Liis K.

Suurepärane teenindus ja tulemus! Täname LAIERS GRUPP OÜd!

- Karol S.

Imeline kogemus koostööst. Põrandad on täpselt sellised, nagu soovisime.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on betoonpõrandate peamised omadused?

Betoonpõrandad on ehitusmaailma põhielement ja on muutunud populaarseks ka eluruumides tänu oma vastupidavusele ja stiilsele välimusele. Tuntud oma tugevuse ja mitmekülgsuse poolest, pakuvad betoonpõrandad ainulaadset funktsionaalsuse ja disainivabaduse kombinatsiooni, mis sobib igasse kodustiili. Kodude omanikud otsivad põrandavalikuid, mis on nii stiilsed kui ka praktilised, ja selles valdkonnas on betoon kerkinud esile kui üks juhtivaid materjale. Selle võime kohanduda erinevate sisekujundustega ja maine vastupidavuse poolest teevad sellest kaasaegsete kodude jaoks esmavaliku.

Dropdown

kõik artiklid

Millised tehnoloogilised uuendused suunavad jätkusuutliku põrandakatte tulevikku?

Jätkusuutlik põrandakate hõlmab tooteid ja praktikaid, mis eelistavad keskkonnasõbralikkust, tervist ja ressursside efektiivsust kogu nende elutsükli vältel. Al
ssb.ee
Jätkusuutlik põrandakate hõlmab tooteid ja praktikaid, mis eelistavad keskkonnasõbralikkust, tervist ja ressursside efektiivsust kogu nende elutsükli vältel. Allikast kõrvaldamiseni püüavad need lahendused minimeerida ökoloogilist jalajälge, pakkudes samal ajal vastupidavaid ja esteetiliselt meeldivaid valikuid erinevatesse keskkondadesse. Ehitussektor on oluline keskkonnakahjustuste põhjustaja. Teadlikkuse kasvades suureneb ka nõudlus ehituspraktikate järele, mis toetavad planeedi tervist. Jätkusuutlik põrandakate on rohelise ehituse kriitiline komponent, pakkudes teed heitkoguste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.