Rohkema info nägemiseks:

TOP GEODEESIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1891; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TOP GEODEESIA OÜ kohta arvamuslugu!"

TOP GEODEESIA OÜ hetkeolukord

Juba 1891 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

TOP Geodeesia OÜ tegevusalaks on kõikvõimalikud geodeetilised tööd nii ehitusplatsil, kõiksuguste rajatiste rajamisel ning kinnistute mõõdustamisel. Meie prioriteetsed valdkonnad on maakorraldus, elamu- ja insenerehitus. Alustades mõõdistustest projektide koostamiseks, ehitiste rajamisel ehitaja teenindamisest ehitusplatsil ja peale valmimist täitejooniste koostamisest.

Ärikeskkond - peaasjalikult Euroopa tõukefondide rahastamise toel võib insenerehitussektori ärikeskkonna olukorda hinnata normaalselt toimivaks. Elamuehituse ja maakorralduse valdkonna ärikeskkonna olukorda võib hinnata halvaks. Ülemaailmse finants- ja majanduskriisi tõttu võib turg kiiresti muutuda. Võib väita, et käimas on ka turu ümberjagamise periood, kus osad ettevõtted kaotavad oma positsioone ja teised võidavad turuosa juurde. OÜ TOP Geodeesia eesmärgiks on jätkata turuosa võitmist ka järgnevatel aastatel.

OÜ TOP Geodeesia on saavutanud mitme suurfirma usalduse ning seetõttu peame oma positsiooni turul heaks.

2022. aastal moodustas OÜ TOP Geodeesia müügitulu 570 707 eurot ja puhaskahjumiks kujunes 8 456 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ TOP Geodeesia põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni kindlustamine Eestis ning sisenemine uutele turgudele.

Meie konkurentsieelisteks on uue ja innovaatilise tehnika kasutamine mõõdistamisel. Lisaks peame endi eelisteks paindlikkust ning konkurentidega võrreldes väiksemaid püsikulusid.

Personal

OÜ TOP Geodeesia keskmine töötajate arve 2022. majandusaastal oli 14 töötajat. 2022. aastal moodustasid tööjõukulud (koos sotsiaalmaksuga) 345 485 eurot, mis moodustas käibest 61%. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ei makstud.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu 570 707 560 336

Puhaskasum (-kahjum) - 8 456 24 176

Ärikasumi määr (ärikasum/müügitulu*100) - 1.3% 4.7%

Puhasrentaablus (puhaskasum/müügitulu*100) - 1.5% 4.3%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (käibevara/lühiajalised kohustused) 1.3 1.3

ROA (puhaskasum/varad kokku*100) 0% 8.4%

ROE (puhaskasum/omakapital kokku*100) 0% 26.8%

Omakapitali määr (omakapital/varad kokku) 29.4% 31.3%

Erik Lillend juhatuse liige /allkirjastatud digitaalselt/

TOP GEODEESIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.