Rohkema info nägemiseks:

TEOORIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2100; jälgijaid - 12. Arvustusi - 6; Artikleid 1+ "Kirjuta TEOORIA OÜ kohta arvamuslugu!"

TEOORIA OÜ hetkeolukord

Juba 2100 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2023

10.11.2008. a asutati OÜ Teooria, mille eesmärgiks seati kvaliteetse elektroonilise liiklusteooriaõppe teenuse pakkumine autokoolidele ja liiklusõpilastele. Asutamisest saadik on ettevõtte fookus olnud töötada välja ja järjepidevalt täiustada kasutajasõbralikku ja interaktiivset liikluskoolituse õppematerjali ja liiklusõpingute haldamise keskkonda. Teooria.ee keskkonda on Eesti E-õppe Arenduskeskus tunnustanud e-kursuse kvaliteedimärgiga.

OÜ Teooria ärimudel on toetatud Eesti seadusandlusega. Maanteeamet ning Majandus- ja

Kommunikatsiooniministeerium hindab vajalikuks internetipõhise liiklusteooriaõppe võimaldamist ning selle liitmist autokoolide õppekavadesse eelkõige hariduse kättesaadavuse parandamise eesmärgil. 01.07.2011.

a jõustunud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi määruse nr 60 „Mootorsõidukijuhi ettevalmistamise tingimused ja kord ning mootorsõidukijuhi ettevalmistamise õppekavad“ § 5 lg-s 1 on määratletud elektrooniline õppevorm kui liiklusteooria õppevorm.

2012. a lõpus avasime täiesti uue kujundusega kaasaegse õppekeskkonna ning lisasime venekeelse õppimise võimaluse. 2013. a täiendasime teenust iPhone/iPad’i rakendusega ning parandasime kasutajakogemust interaktiivse automänguga. 2014. a lisandus Windows Phone rakendus ning avasime teenuse Poola turul ja poolakeelsena, lähtudes Poola kohalikest nõuetest. 2015. a fookus olid suunatud

E-sekretäri teenuse arendamisele, mis võimaldab autokoolidele täielikult paberivaba töökorraldust.

Uuendasime olemasolevat A- ja B- kategooria õppematerjali tulenevalt muutunud õigusaktidest, sh liiklusseadusest ning lisasime materjalidesse interaktsioone ja testiküsimusi. Kohandasime kogu keskkonna tahvelarvuti- ja nutitelefonisõbralikuks. Lisandus veoauto (C-kategooria) koolituskursus ning andsime välja testivihiku Õppeklassi Liiklustestid, mis aitab koolidel auditoorsete õpilaste teadmisi kontrollida. Pöörasime ka varasemast enam tähelepanu teenuste pakkumisele venekeelsetele koolidele. 2016. a avati õpilastele

C-kategooria venekeelne õppematerjal ning arendati välja sõiduauto haagise (BE-kategooria) ja veoauto haagise (CE-kategooria) õppematerjalid nii eesti kui vene keeles. Trükitoodetest lisandus õpilastele suunatud liiklustestide vihik. 2017. aastal täienes trükitoodete portfell mootorratta juhi õpikuga, mis sisaldab ka A-kategooria liiklusteste ning sügisel lisandusid sõiduauto liiklustestid vene keeles ning samuti

AM-kategooria õppematerjal. Kodulehele lisandus autokoolide ja sõiduõpetajate hindamise võimalus, mis aitab õpilastel kooli valimisel lähtuda teiste kogemusest ja muudab nii turgu läbipaistvamaks. 2018 sügisel tõime välja spetsiaalse sõiduõpetajatele suunatud tahvelarvuti rakenduse ning täiendasime autokooli haldamise teenust (e-sekretär). 2019 aastal lisandus meeskonda e-õppe disainer ja sotsiaalmeedia haldur, avati bussijuhi (D-kategooria) koolituskursus nii eesti kui vene keeles. 2020 aastal pöörasime eelkõige tähelepanu erinevate olemasolevate lahenduste kasutusmugavuse kasvatamisele ja kaasajastamisele.

Uuendasime olemasolevaid õppematerjale tulenevalt muutunud õigusaktidest, sh liiklusseadusest ning lisasime materjalidesse interaktsioone. Uuendasime kogu testiküsimuste andmebaasi mis hõlmab üle 2000 küsimuse ning on lisaks eesti keelele avaldatud ka vene keeles. 2021 aastal väljusime Poola turult keskendumaks Eesti turule. Lisaks sõiduõppele suunatud elektroonilise õppe pakkumisele alustasime veoauto- ja bussijuhi ameti- ja täiendkoolituse pakettide pakkumisega. 2021 aastal avaldasime uuenenud

Teooria.ee veebilehe, uuendasime Lõppastmekoolituse paketi sisumaterjali ja alustasime teiste, varasemalt loodud sisumaterjali uuendamisega. 2022 jätkasime sisumaterjali uuendamisega, lisandusid Jalgratturi ja

T-kategooria(traktor) õppematerjalid. Lõime uue paketitüübi – „Liiklustestid“ kõikidesse olemas olevatesse kategooriatesse eesti, vene ja inglise keeles. Avaldasime A-kategooria, Lõppastme ja T-kategooria materjali inglise keelsena. 2024 keskendusime testiküsimuste ning materjali uuendamisele veebikeskkonnas.

Osalesime Transpordiameti korraldatud hankel ja valmistasime neile 400 uut testiküsimust riiklikule liiklusteooria eksamile. Lisaks osaleme aktiivselt alaliit Liikluskoolitajate Liit juhtimises.

OÜ Teooria interaktiivne liiklusõppe keskkond Teooria.ee on kättesaadav kõikidele soovijatele Eestis.

Pärast arendusperioodi on õppekeskkond avatud olnud alates aprillist 2010. a ja 2023. a lõpuks on sõlmitud koostöölepingud kokku 149 autokooliga (2023:149; 2022:185; 2021: 148; 2020: 144; 2019: 130; 2018: 125; 2017: 105; 2016: 98; 2015: 92; 2014: 80; 2013: 55; 2012: 44; 2011: 33; 2010: 14), kellega koostöös pakutakse õpilastele elektroonilise õppe teenust.

Olulised finantsnäitajad

Suhtarv 2023

Käibe kasv % -9,04

ROA % -6,84

ROE % -9,96

TEOORIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.