Rohkema info nägemiseks:

AUTORENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
1Autorent ja 1Paadirent pakuvad usaldusväärset sõidukirendi teenust. Soovid sa roadtripile minna või hoopis sõpradega kala püüdma - meil on sulle selleks õiged vahendid!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsid ideaalset viisi, kuidas avastada Eestimaa ilu? Kas unistad vabast sõidust kaugele kohale või rahustavast päevast veekogul? 1Autorent ja 1Paadirent tulevad sulle appi!

1Autorent tervitab sind maailmas, kus mugavus kohtub kvaliteediga. Meie autopark on varustatud laia valiku erinevate sõidukitega - alates elegantsetest sõiduautodest kuni ruumikate kaubikuteni. Olgu sinu teekond pikk või lühike, meie rendiautod viivad sind sihtkohta turvaliselt ja stiilselt.

Miks valida 1Autorent? Meie põhimõtteks on pakkuda sulle parimat. Kõik meie sõidukid on mitte ainult puhtad ja hooldatud, vaid ka tehniliselt tipptasemel. Mugavuse tagamiseks saad rendiauto broneerida otse meie kodulehelt, ja kõik hinnad sisaldavad käibemaksu, liiklus- ja kaskokindlustust ning ööpäevaringset tasuta autoabi. Lisaks pakume võimalust sõita ka väljaspool Eesti Vabariiki, avades sulle uued võimalused avastamiseks.

Kui aga ihkad hoopis veeseiklust, aitab teid 1Paadirent! Juhita rendiks pakume avarat Buster L2 paati, mis on sobilik nii pere väljasõitudeks kui ka põnevateks kalapüügiretkedeks. Lihtne transportida, kerge veeskamine ning piisavalt suur, et mahutada kogu sinu seltskond, see paat pakub sulle vabadust veekogudel seiklemiseks.

Juhiga rendiks on meil sportlik Buster XL V Max, mis on varustatud mitmete lisadega, et muuta sinu veepäev meeldejäävaks seikluseks. Meie rendipaadid on mugavalt haagistel, võimaldades sul neid transportida kuhu iganes Eestimaa kaunid maastikud sind kutsuvad.

Avasta meiega Eestimaa loodust ja ilu. 1Paadirent ja 1Autorent on sinu teenistuses, viies sind seiklustele nii maal kui veel!

AutorentPaadirent  

AUTORENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Olesja A.

Kiire, korralik ja aus teenindus. Lihtne broneerimine. Kindlasti soovitan!

- Henry B.

Head masinad, kiire ja korralik teenindus. Soovitan!

- Riina B.

Hea auto, meeldiv teenindus - kõik oli tipp-topp! Soovitan! Aitäh ja järgmise korrani!

AUTORENT OÜ tegevusaruanne 2022

Majandusaasta aruanne 2022: Juhatuse tegevusaruanne Autorent OÜ kohtaAutorent OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on sõiduautode, väikebusside ja kaubikute lühirent. See on sektor, mis on viimastel aastatel näidanud märkimisväärset kasvu, kuna üha rohkem inimesi otsustab autot mitte osta, vaid rentida. Autorent OÜ on selles valdkonnas silma paistnud oma kvaliteetse teenuse ja laia valiku tõttu. Aruandeperioodil 2022 oli Autorent OÜ müügitulu 809380 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte tugevat positsiooni autorendi turul. Lisaks lõpetati majandusaasta 92951 euro

Dropdown

kõik artiklid

Avasta maailma teistmoodi - appi tuleb 1Paadirent

Vesi, tuul ja lõputud veekogud kutsuvad seiklema, avastama maailma uuest perspektiivist – paadiga sõites. Paadiretked ei ole vaid sõidud mööda veepinda, vaid av
ssb.ee
Vesi, tuul ja lõputud veekogud kutsuvad seiklema, avastama maailma uuest perspektiivist – paadiga sõites. Paadiretked ei ole vaid sõidud mööda veepinda, vaid avavad uksed avastamist väärt paikadele, rahustavale kalapüügile ja põnevatele seiklustele veekogude südames. Olgu sihtkohaks järve vaikus, meretuule vallatus või jõe saladused – paadiga sõitmine on kogemus, mis toob ellu värvi ja adrenaliini ning lubab sul avastada maailma täiesti uues valguses. Paadisõit on rohkem kui lihtsalt transport veekogudel. See on vabaduse tunne, kui saad oma kätes hoida roolia ja määrata suuna. Olgu see suur

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.