Rohkema info nägemiseks:

E.SCHÖN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2521; jälgijaid - 20. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta E.SCHÖN OÜ kohta arvamuslugu!"

E.SCHÖN OÜ hetkeolukord

Juba 2521 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ettevõtte põhitegevusalaks on transporditeenuse osutamine, millest suurima osakaalu moodustab rahvusvahelised kaubaveod. Aruandeaastal tegi OÜ E.Schön all keskmiselt tööd 33 kaubaveo autorongi.

Majanduskeskkond

Rahvusvaheliste kaubavedude turgu mõjutab valdavalt nõudluse ja pakkumise vahekord. Talve- ning suveperioodil on kaubavood väiksemad ja veomasinate hulk ületab nõudlust ning kevadel ja sügisperioodil on üldiselt vastupidi. Veohinnad on korrelatsioonis nõudluse-pakkumise vahekorrast, mis omakorda on sõltuvuses üldisest majanduse olukorrast. Sõja alguses tõusnud hüppeline kütusehinna tõus tingis ka veohindade järsu tõusu. Kütuse hind kallines aastaga ligi 27%, veohind ca 10%. Aasta teises pooles veomahud vähenesid ning veohinnad kukkusid, õnneks näitas ka kütusehind langust. Lääne-Euroopasisesed veomahud ning Skandinaavia suunaline kaubavoogude maht oli sarnane võrreldes eelmise aastaga, samas tugev konkurents hoiab veohinnad suhteliselt madalal. Euroopasuunaliste veokite ühikupõhised majandustulemused olid sarnased võrreldes eelmise aastaga.

Investeeringud

Aruandeaastal soetati 2 uut sadulveok Mercedes-Benz.

Juhatus, töötajad

OÜ Schön andis majandusaastal keskmiselt tööd 48-le põhikohaga töötajale. Aruandeaastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud (ilma juhtkonna tasudeta) kokku 641 780 tuhat eurot, mis on 13,3 % suurem kui eelmisel aastal. Juhatuse liikmetele tasuti 32 0387 eurot.

Intressi- ja valuutariskid

Kõik laenu- ja liisingu lepingud on sõlmitud ujuva intressimääraga, mis põhinevad Euriboril. Krediidilepingute alusvaluutaks on euro.

Müügilepingud on sõlmitud eurodes.

Finantsnäitajad

Aruandeaastal oli OÜ E.Schön müügitulu 4,92 miljonit eurot, mis on ligi 25 % enam kui 2021. aastal. Aruandeaasta puhaskasumiks kujunes 90 206 tuhat eurot.

2021 2022

Varade tootlus ROA 3,4% 4%

Omakapitali tootlus ROE 11,5% 12,6%

Ärikasumi määr müügitulust 3,19% 2,6%

Puhaskasumi (kahjumi) määr müügitulust 2,02% 1,84%

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja (Current Ratio) 63% 75%

Maksevõime kordaja (Quick Ratio) 54% 65%

ROA = Puhaskasum (kahjum) / Varad kokku

ROE = Puhaskasum (kahjum) / Omakapital kokku

Ärikasumi määr müügitulust = Ärikasum / Müügitulu

E.SCHÖN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.