Rohkema info nägemiseks:

KULUKAUBANDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6151; jälgijaid - 30. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KULUKAUBANDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

KULUKAUBANDUS OÜ hetkeolukord

Juba 6151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

Kulukaubandus OÜ põhitegevusteks on keemia- paberitoodete, pakkematerjalide ja toidupakendite jae- ja hulgimüük. Selles valdkonnas jätkasime ka aastal 2023. Kulukaubandus OÜ on endiselt tegutsemas oma müügikohtadega Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Lisaks kasutame laopinda Sauel, kus seisavad kaubad millel on väiksem likviidsus ja mida parema hinna saamiseks ostame sisse suuremate kogustega. 2023 aastal alustasime koostööd Läti ettevõttega, kes tegutseb Riias. See ettevõte müüb enamuse kaupadest meie sortimendist. Nii oleme saanud teha väikese sammu Läti turule sisenemiseks.

2023 aasta teisest poolest oleme vaadanud murega majanduses toimuvat. Hindame oma riske ja oleme valmis kiirelt reageerima turu muutustega. Täna on iga klient meie jaoks eriti oluline ja panustame maksimaalselt kliendisuhetesse. Oluliseks on meil ka teatud kaupade tarned Hiinast, mis annab võimaluse teenida suuremat marginaali. Samas keerulisel ajal võib see olla veidi koormav, kuna ennustame oma müüke 3-4 kuud ette. Seni on see end õigustanud. Töötajad on meil olnud läbi aegade lojaalsed ja tõenäoliselt suuri muutusi ei näe me ka uuel aastal. Eelmise aastal läks meil üldiselt hästi ja lõime suurema puhvri raskete aegade katteks. Vaatame aktiivselt ringi ka kinnisvara turul. Siingi võib tulla muutusi uuel aastal ja leiame parema pakkumise rendipinnale Tallinnas.

FINANTSSUHTARVUD 2023 2022

Lühiajaline võlgnevuse kattekordaja 2,53 1,93

Võlakordaja 38,6 % 50,8 %

Varade puhasrentaablus (ROA) 14,9 % 8,4 %

Omakapitali rentaablus (ROE) 24,2 % 17,2 %

Arvestusmetoodika:

Lühiajaliste võlgnevuse kattekordaja = käibevara/lühiajalised kohustused

Võlakordaja = kohustised/koguvara* 100%

Varade puhasrentaablus (ROA) = puhaskasum/varad kokku * 100%

Omakapitali rentaablus (ROE) = puhaskasum/omakapital*100%

KULUKAUBANDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.