Rohkema info nägemiseks:

DOMECA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Domeca on kogemustega bussifirma, kes aitab Sind rõõmuga nii reisi planeerimisel kui läbiviimisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie loomisest oleme olnud eesrindlikud erakordsete reisielamuste pakkumisel meie esmaklassiliste bussidega. Olgu selleks koolireis, temaatiline ekskursioon või isikupärastatud marsruut, meie bussid on varustatud tagamaks, et teie teekond on sujuv, nauditav ja teie vajadustele vastav.

Õpilasreisid

Õppimine klassiruumist väljaspool on eluliselt tähtis ja me teeme selle võimalikuks meie spetsiaalselt kureeritud õpilasreisidega. Interaktiivsest AHHAA Teaduskeskusest ajaloolise Rakvere linnuseni ja elava Riia linnani, pakume hariduslikke ja lõbusaid sihtkohti konkurentsivõimeliste hindadega. Meie bussid, alustades vaid 13 EURist õpilase kohta, on disainitud pakkumaks turvalist ja mugavat reisikogemust noortele meeltele, kes on innukad avastama ja õppima.

Esmaklassiline bussirent igaks sündmuseks

Meie bussirendi teenused on mõeldud kõikidele grupisuurustele ja eelistustele. Luksuslik MERCEDES BENZ SPRINTER, oma kallutatavate istmete, kliimaseadme, individuaalse valgustuse ja ventilatsiooni, USB-C laadijate ja pardameelelahutussüsteemidega, tagab, et teie reis on midagi enamat kui esmaklassiline. Olgu selleks minibuss, mida vajate, või suurem treener, meil on täiuslik lahendus teie reisivajadustele.

DOMECA OÜga ei palka te lihtsalt bussi; te tagate reisikogemuse, mis tuleb koos professionaalse juhiga, hästi hooldatud sõidukitega ja lubadusega teekonnast, mis on sujuv, mugav ja meeldejääv. Meie pühendumus tipptasemele on kõikumatu ja meie meeskond on pühendunud teie reiside edukaks ja nauditavaks muutmisele.

Valmis oma järgmist teekonda planeerima? Võtke meiega ühendust täna aadressil info@domeca.ee või helistage +372 5695 3773.

Vaata rohkem

DOMECA OÜ kontaktid

Mida pidada silmas planeerides koolireisi bussiga?

Koolireisi planeerimisel on oluline osa transpordil, mis võib märkimisväärselt mõjutada kogu reisi kogemust. Sõiduki valikul tuleb arvestada mitte ainult eelarvet, vaid ka reisi ohutust, mugavust ja keskkonnamõju. Selles valguses on väikebussid osutunud haridusasutuste jaoks ideaalseks lahenduseks, kes otsivad tasakaalu nende tegurite vahel. Reisikorraldajad teavad, et õpilaste turvalisus on kõige olulisem. Väikebussid pakuvad koolireisideks suurepärast valikut, sest need on tavaliselt varustatud tänapäevaste turvavarustustega, nagu turvavööd, turvavõrgud ja ohutuspadjad. Väiksemad bussid

Dropdown

kõik artiklid

Eesti avastamine: parimad sihtkohad õpilasrühmadele

Eesti, ajaloo ja loodusliku iluga riik, pakub õpilasrühmadele hulgaliselt hariduslikke võimalusi. Keskaja munakivitänavatest kuni uuenduslike teaduskeskusteni ü
ssb.ee
Eesti, ajaloo ja loodusliku iluga riik, pakub õpilasrühmadele hulgaliselt hariduslikke võimalusi. Keskaja munakivitänavatest kuni uuenduslike teaduskeskusteni ühendab Eesti õppimise seiklusega. Ajaloolised ja kultuurilised paigad UNESCO maailmapärandi nimistusse kuuluv Tallinna vanalinn on elav ajalooõpik. Õpilasrühmad saavad uurida keskaegset arhitektuuri, külastada Aleksander Nevski katedraali ja õppida Eesti iseseisvuse teekonnast Okupatsioonide ja vabaduse muuseumis. Tuntud kui Eesti intellektuaalne süda, on Tartus riigi vanim ülikool. Linna muuseumid ja ajaloolised hooned teevad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.