Rohkema info nägemiseks:

HELEN-PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Helen-Projekt pakub kvaliteetseid arhitektuurilahendusi alates ideest kuni projekti realiseerimiseni, sh eritellimusel arhitektuurikujundust ja ehitusloa taotlemist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HELEN-PROJEKT OÜ usub, et iga suurepärase linnasilueti aluseks on visiooni ja täpsuse ühendav sinikava. Meie missiooniks on pakkuda terviklikke arhitektuurseid lahendusi, mis muudavad teie ideed käegakatsutavaks reaalsuseks. Inspiratsiooni esimesest pintsli tõmbest kuni ehituslubade lõpliku hankimiseni oleme teie pühendunud partnerid tuleviku arhitektuuripärle loomisel.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava pühendumusega: pakkuda võrdset arhitektuuriteenust, mis vastab iga kliendi ainulaadsetele vajadustele. Mõistame, et erakordse loomine ei seisne ainult paberile joonistatud joontes; see on unistuste ja püüdluste mõistmine, mida need jooned esindavad. Seetõttu töötavad meie kogenud arhitektid ja disainerid teiega tihedalt koostööd, tagades, et teie visiooni iga aspekt ellu viiakse suurima hoole ja asjatundlikkusega.

Olgu teie sooviks ehitada kaasaegne kaubanduskeskus või hubane elamurajoon, meie portfell on tunnistajaks meie mitmekülgsusele ja pühendumusele tipptasemele. Me navigeerime disaini, planeerimise ja lubade taotlemise keerukuses kergusega, võimaldades teil keskenduda oma projekti elluärkamise põnevusele.

HELEN-PROJEKT OÜga ei ehita te lihtsalt hooneid; loote maamärke, mis peavad vastu ajaproovile. Astuge tulevikku kindlustundega, kui alustame seda arhitektuurilist teekonda koos, luues ruume, mis inspireerivad, toimivad ja püsivad. Kujundades homseid maamärke ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Avastage oma järgmise projekti potentsiaal. Võtke meiega ühendust juba täna ja muudame teie arhitektuurilised unistused reaalsuseks.

uuri lisaks

HELEN-PROJEKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin

Suurepärane teenus, kiire ja täpne töö.

- Jaak

Meeldiv ja professionaalne suhtlus.

- Liisa

Tõhus ja usaldusväärne teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 sammu eduka ehitusloa taotluse jaoks

Ehitusload on ehitusprotsessi kriitiline osa, tagades, et struktuurid on ohutud, vastavuses ja kooskõlas kogukonna standarditega. Need toimivad kohalike omavalitsuste ametliku loana ehitustegevuseks, laiendamiseks või hoonete muutmiseks nende jurisdiktsioonis. Üldiselt on uute ehitiste puhul, suuremate renoveerimistööde, struktuurimuutuste ja mõnikord isegi teatud tüüpi remonttööde puhul nõutav ehitusluba. On oluline kontrollida oma kohaliku ehitusosakonnaga, et mõista oma projekti konkreetseid nõudeid. 1. samm: Eeltöö ja hoolsuskohustus Enne mis tahes ehitusprojekti alustamist on oluline

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutliku disaini tulevik arhitektuuris

Jätkusuutlik arhitektuur on disainifilosoofia, mis püüab minimeerida hoonete negatiivset keskkonnamõju, suurendades materjalide, energia ja arendusruumi kasutam
ssb.ee
Jätkusuutlik arhitektuur on disainifilosoofia, mis püüab minimeerida hoonete negatiivset keskkonnamõju, suurendades materjalide, energia ja arendusruumi kasutamise efektiivsust ja mõõdukust. See on dünaamiline valdkond, mis hõlmab mitmesuguseid praktikaid ja tehnikaid, mille eesmärk on luua keskkonnasõbralikke ja ressursitõhusaid struktuure kogu hoone elutsükli jooksul. Ehitatud keskkonnal on sügav mõju meie looduskeskkonnale, majandusele, tervisele ja tootlikkusele. Jätkusuutlik disain arhitektuuris ei ole lihtsalt trend; see on vajalik lähenemine, et tagada meie eluruumide vastavus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.