Rohkema info nägemiseks:

FOREST RESERVES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõtte põhilised tegevusalad on metsakinnistute, raieõiguste ja põllumaade ost üle Eesti. Lisaks pakume metsamajandamiskavade koostamise teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti metsad on meie rahvuslik aare, olles mitte ainult loodusliku iluga, vaid ka majandusliku potentsiaaliga. Forest Reserves OÜ on 100% Eesti kapitalil põhinev metsandusettevõte, mis on pühendunud metsade uuendamisele, kasvatamisele ja hooldamisele. Oleme uhked selle üle, et oleme oma tegevusega aidanud kaasa Eesti metsade säästlikule majandamisele ja kestlikule arengule.

Meie ettevõtte hoole all on erineva arengufaasiga metsad - alustades noorendikest ja lõpetades küpsete metsadega. Teame, et igal metsatükil on oma eripära ning seetõttu vajavad erinevad faasid erinevaid lähenemisi. Noorendikes panustame uuendamisse ja tihendamisse, tagades sel moel tulevaste põlvede jaoks elujõulise metsa. Latimetsades keskendume metsakasvatusele ja looduslikule mitmekesisusele, luues tasakaalu majanduslike huvide ning ökosüsteemi heaolu vahel. Keskealised metsad saavad meie käe all vajaliku hoolduse, et tagada nende tervis ja produktiivsus. Küpsete metsade puhul rõhutame jätkusuutlikku raiet, et säilitada metsa struktuuri ja tagada puidu kvaliteet.

Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kellel on mitte ainult vastav erialane haridus, vaid ka aastatepikkune praktiline töökogemus metsanduse valdkonnas. Oleme pühendunud oma tööle ning pidevalt kursis uusimate metsandustrendide ja teaduslike avastustega. See võimaldab meil pakkuda kõige uuenduslikumaid ja tõhusamaid lahendusi metsaomanikele.

Oleme teadlikud, et metsamajandamine on vastutusrikas ülesanne, mis nõuab nii oskusi kui ka kirge looduse vastu. Seetõttu oleme pühendunud olema heaks nõustajaks ja usaldusväärseks koostööpartneriks kõikidele metsaomanikele. Meie eesmärk on mitte ainult aidata teil saavutada majanduslikku kasu oma metsamaast, vaid ka tagada, et teie mets jääb tugevaks, tervislikuks ja jätkusuutlikuks pikaks ajaks.

Forest Reserves OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest aastatepikkusele hoolikale metsamajandamisele. Oleme oma klientidele mitte ainult teenusepakkujad, vaid ka pikaajalised partnerid, kes jälgivad metsa arengut aastast aastasse. Pakume mitmesuguseid teenuseid alates metsa inventuurist ja planeerimisest kuni uuendamise, raie ja hoolduseni. Meie eesmärk on aidata teil saavutada maksimaalset tulu oma metsamaast, järgides samal ajal kõrgeid keskkonna- ja eetikanõudeid.

Forest Reserves OÜ on teie usaldusväärne partner metsamajandamise teekonnal. Meie kireks on Eesti metsade hoidmine ja arendamine ning meie meeskond on valmis aitama teil saavutada teie metsa täielik potentsiaal. Olgu tegemist siis noorendiku uuendamise, latimetsa kasvatamise või küpsete metsade hooldamisega - meil on vajalikud teadmised ja kogemused, et tagada teie metsa jätkusuutlik tulevik.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

FOREST RESERVES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus E.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus metsamuredele. Soovitan kindlasti!

- Aivar K.

Forest Reserves OÜ on usaldusväärne ja professionaalne metsandusettevõte. Mul on olnud nendega väga hea kogemus.

- Kuuno S.

Kiire reageerimine ja kvaliteetne töö. Olen väga rahul nende teenustega!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FOREST RESERVES OÜ tegevusaruanne 2022

Forest Reserves OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest metsandussektoris, asutati 2009. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte keskendunud metsakinnistute soetamisele ja nende majandamisele, pakkudes samal ajal jätkusuutlikke ja efektiivseid lahendusi metsamajanduse valdkonnas. Ettevõtte põhitegevusalaks on metsakinnistute soetamine ja nende majandamine. Selle tegevuse raames on Forest Reserves OÜ omandanud mitmeid metsakinnistuid, mille haldamine ja majandamine on aidanud kaasa ettevõtte kasvule ja arengule. Forest Reserves OÜ kontserni kuuluvad emaettevõte Forest

Dropdown

kõik artiklid

Metsamajandamiskava koostamine ja  soovitused

Metsamajandamiskava annab soovitused metsa majandamiseks ja sealt leiab ülevaate metsavarude seisundi kohta. Kava koostamisel lähtutakse metsanduse heast tavast
ssb.ee
Metsamajandamiskava annab soovitused metsa majandamiseks ja sealt leiab ülevaate metsavarude seisundi kohta. Kava koostamisel lähtutakse metsanduse heast tavast ja arvestatakse kehtivate seadustega. Metsamajandamisekava koostatakse 10 aastaks. Millest metsamajandamiskava koosneb? Metsamajandamiskava (metsakorralduskava) sisaldab kõike seda, mida metsaomanik oma metsa kohta teadma peab. Sealt leiad: – metsamaa-, puistu- ja metsamajandustööde plaani; – eraldiste takseerkirjelduse; – metsa iseloomustavad koondtabelid; – ülevaate kavandatavatest raietest; – uuendus- ja hooldusraiete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.