Rohkema info nägemiseks:

VIIREKAARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 538; jälgijaid - 4. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta VIIREKAARE OÜ kohta arvamuslugu!"

VIIREKAARE OÜ hetkeolukord

Juba 538 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Viirekaare on kasvatanud oma müügitulu ja kasumit majandusaastal 2023. Ettevõte on saanud täiel määral tegutseda tänu püsiklientidele ning mõnele uuele lisandunud kliendile, mis on aidanud äritegevusel hoogustuda vaatamata mõningasele majanduse jahenemisele.

Ettevõtte põhiline tegevusvaldkond on 2023.aastal olnud endiselt koostöö-, suhtlemis- ja isikliku arengu koolituste läbiviimine ja muude arendusprojektide vedamine nii ärisektori klientidele kui ka avaliku sektori meeskondadele. Eraldi kliendisegmendiks võib endiselt välja tuua haridusasutused, kus on viidud läbi mitmeid organisatsiooni ja töötajate arengusse panustavaid projekte. Kasvas ka coachingute ja koolituste läbiviimise maht juhtidele.

Ettevõtte üheks püsivaks partneriks on olnud OÜ Frank Events, kelle klientidele pakub OÜ Viirekaare meeskonnakoolituste läbiviimise teenust. Ettevõtte enda teenuseid pakutakse KAHH Arenguagentuuri brändi alt, mille raames tegutsetakse kahasse teise äriorganisatsiooniga.

OÜ Viirekaare teinud tulevikku silmas pidades otsuseid laiendada edaspidi veelgi tegevusvaldkondi.

Selleks on vajalikud investeeringud juhtkonna pidevasse enesearengusse, sh osalemine erinevatel koolitustel, et jätkuvalt pakkuda kõrgetasemelist kvaliteetset teenust. Plaanis on koostada mõned uuendusliku sisuga koolitused, mis toetavad juhtide coachivat mõtteviisi ning meeskondades tegutsevate töötajate omavahelist märkamist ja positiivset mõtlemist. Suuremahulisi investeeringuid plaanis ei ole, kuna majanduskeskkond ei soosi seda praegusel ajal. Suuri muudatusi ei ole plaanis, pigem hoida olemasolevat ning hoida fookus põhitegevustel.

OÜ Viirekaare on pühendunud oma klientidele ja jätkab edasipidi klientide soovidele vastavate teenuste ja toodete pakkumist. Suuri suunamuutusi ei ole plaanis, küll aga parendada olemasolevat teenust ja minna rohkem süvitsi oma teemakäsitlustega.

VIIREKAARE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.