Rohkema info nägemiseks:

JUURIMAA TALL OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 679; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JUURIMAA TALL OÜ kohta arvamuslugu!"

JUURIMAA TALL OÜ hetkeolukord

Juba 679 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 50 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Juurimaa Tall moodustati 19.märtsil 2009.aastal ja kanti registrisse 25.märtsil 2009.aastal

Ettevõtte pakub ratsaturismi teenuseid. Võimalus on tulla ratsutama, pidada sünnipäevi ja suvepäevasid , leida oma hobusele uus kodu, uudistada ja nautida maaelu. Saab ka ratsutada maastikul ja tellida oma üritustele hobuseid, on võimalus saani- ja vankrisõiduks. Korraldab ratsavõistlusi ja ratsutamisalaseid laagreid nii lastele kui ka täiskasvanutele. Ettevõtte kasutuses on ratsamaneež, liivaväljak ja maastikutakistuste rada. Põhilisteks teenuse ostjateks on lapsed, noored ja harrastajad.Täiskasvanuid harrastajaid käib ratsutamas üle Eesti.

Ettevõttes oli keskmiselt tööl 1 töötajat. Palgakulu koos maksudega oli 2022.aastal 12 176 eurot.

2016.aastal otsustati hakata partneriks MTÜ Juurimaa Ratsaspordi Arendamise Ühingu projektis, mille eesmärk oli rajada Juurimaale 100 - 150 võistlejale kahe liivaväljakuga, kohtunikehoone ja 300 - 400 pealtvaatajale varjualusega ratsakompleks. 2016.aastal panustati projekti 13 000.- eurot.

Ettevõtte eesmärk on pakkuda erinevate vajadustega klientidele mitmeid hobustega seonduvaid teenuseid. Ettevõtte soovib luua turvalised tingimused puuetega inimestele hobustega tegelemiseks. Vankri- ja reesõidu kõrvale pakub firma veel valge kalessiga peo- ja pulmasõite.

Plaanis on korraldada kalessimatkasid. Ehitati välja uued ja korralikud riietusruumid. See aitab juurde saada uusi kliente. Lisaks planeerib juhatus osaleda erinevatel juhtimiskoolitustel, et tagada oma ettevõtte jätkusuutlikus ja tulla välja uudsete ja paremate ideedega. Uute toodete ja teenuste arendamiseks jälgitakse turunõudlust, konkurentide tööd ja osaletakse täiendõpetel.

Juhatusele tasusid ei arvestatud ja soodustusi ei tehtud.

JUURIMAA TALL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.