Rohkema info nägemiseks:

KARIMELT INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud fassaaditöödele, katusetöödele ning ehituse peatöövõtule, pakkudes kvaliteetseid ja vastupidavaid ehituslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Karimelt Invest OÜ on juhtiv kodumaisel kapitalil põhinev ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmekülgsetele katuse-, fassaadi-, üldehitus- ja viimistlustöödele. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat teenust, mis on läbimõeldud, professionaalne ja taskukohane.

Fassaad on iga hoone visiitkaart ning meie firma keskendub mitmekülgsetele fassaaditöödele, mis ühendavad nii esteetika kui ka praktilise vastupidavuse. Meie kogenud meeskond tagab fassaadide renoveerimise, soojustamise ja värvimise kõrgeima kvaliteediga. Investeerides fassaaditöödesse, investeerite oma hoone kestvusesse ja väärtusse.

Pakume professionaalset ehituse peatöövõtu teenust, mis hõlmab kogu ehitusprotsessi kavandamist, projekteerimist, ehitamist, sisetöid ning garantiiaegset järelteenust. Oleme tuntud täpsuse, kiiruse ja kvaliteedi poolest ning suudame lahendada isegi kõige keerukamad ehitusprobleemid.

Meie uuendusmeelne firma on spetsialiseerunud kõrgekvaliteedilistele katusetöödele alates ehituskonstruktsioonidest kuni katusekatte ja lisadetailideni. Meie katusetööde meeskond on pühendunud uuenduslikele lahendustele, kombineerides traditsioonilisi materjale uusimate tehnoloogiatega. Teostame nii katuse ehitust, renoveerimist kui ka hooldustöid, tagades alati tipptasemel kvaliteedi ja klientide rahulolu.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitus- ja renoveerimisprojektide jaoks, võtke Karimelt Invest OÜ-ga ühendust juba täna! Pakume Teile individuaalseid ja innovatiivseid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja eelarvele. Oleme siin, et muuta teie ehituskogemus sujuvaks ja rahuldustpakkuvaks.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

KARIMELT INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli U.

Üldehitustöödega väga rahul. Kiired, täpsed ja sõbralikud.

- Ene S.

Kvaliteetne töö ja vastutulelik suhtumine klienti. Kindlasti soovitan teie teenuseid!

- Mihkel R.

Suurepärased fassaaditööd! Väga professionaalne meeskond ja täpne töö.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KARIMELT INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Karimelt Invest on ühe ettevõtja poolt 22.04.2009 aastal loodud firma. Ettevõte loodi põhiliselt lisaplekkide (aknaplekid, fassaadiplekid jne.) müügi ja paigaldamise eesmärgil . 2022. aastal on suurenenud ehitustööde osakaal kogu müügikäibest. Kaupu ja teenuseid realiseeritakse Eestis. Karimelt Invest OÜ-s 2022. aastal töölepingu alusel töötavaid töölisi oli keskmiselt kuus. Osaühingu juhatuse liikmele töötasu ei ole makstud. Aasta 2022 oli majanduslikult ettevõttele parem kui sellele eelnev aasta. 2023 majandusaasta plaan on endiselt kasvatada ettevõttetulu.

Dropdown

kõik artiklid

Katusetööd - Teie kodu turvaline kilp

Kodus on midagi erilist. See pole lihtsalt koht, kus me elame; see on varjupaik, kus loome mälestusi, kus jagame naeru ja armastust ning kus tunneme end kõige t
ssb.ee
Kodus on midagi erilist. See pole lihtsalt koht, kus me elame; see on varjupaik, kus loome mälestusi, kus jagame naeru ja armastust ning kus tunneme end kõige turvalisemalt. Kui me räägime kodust, siis räägime palju enamast kui lihtsalt hoonest. See on meie maailm, meie kindlus, kus soovime end kaitstuna tunda. Üks kõige olulisemaid osi sellest kindlusest on katus. Katus ei ole vaid lihtne pealispind, mis kaitseb meid päikese, vihma ja tuule eest. See on meie kodu turvaliseks kilbiks muutunud arhitektuuriline ime. Olgu tegemist suvepäikese kuumuse või talvise vihmasabinaga, katus on see, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.