Rohkema info nägemiseks:

REFLECTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel konsultatsiooni- ja koolitusteenuseid, aidates klientidel saavutada edu, arendada juhtimisoskusi ning optimeerida meeskonna ja organisatsiooni tulemuslikkust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid usaldusväärset partnerit, kes aitab sinu organisatsioonil saavutada kõrgeid tulemusi? FranklinCovey Eesti pakub maailmatasemel lahendusi, mis on välja töötatud koostöös tunnustatud juhtide ja praktikutega üle maailma.

Meie tõenduspõhised lahendused on välja töötatud rahvusvaheliselt tunnustatud juhtide ja praktikutega, tagades usaldusväärsuse ja kõrge kvaliteedi. Meie konsultandid on kogenud professionaalid, kellel on rahvusvahelised sertifikaadid. Nende ekspertiis aitab teil saavutada oma organisatsiooni eesmärke. 

Pakume kolme läbiviimise võimalust - traditsiooniline klassiruumikoolitus, Teie enda inimeste litsentseerimine ja veebiõpe. See võimaldab teil valida just teie organisatsioonile sobiva õppemeetodi. Meie põhifookus on muutustel inimkäitumises, mis on võtmeks kõrge tulemuslikkusega organisatsioonikultuuri loomisel. Tagame, et teie meeskond ja töötajad saavutavad oma täieliku potentsiaali.

Õpetame teile meetodeid ja tehnikaid, mis aitavad teil saavutada seatud eesmärke tõhusamalt ja efektiivsemalt. Arendame välja liidriomadusi ja juhtimisoskusi, mis on vajalikud teie organisatsiooni jätkusuutlikuks kasvuks ja arenguks. Õpetame teile 7 harjumust, mis aitavad teil saavutada isiklikku ja tööalast edu. Avame usalduse jõu, mis on oluline igasuguse eduka koostöö alus. Kasutame tõenduspõhiseid diagnostikameetodeid, mis aitavad teil paremini mõista oma organisatsiooni tugevusi ja nõrkusi ning seeläbi parendada oma tulemuslikkust.

Kui soovite tuua oma organisatsiooni uuele tasemele, võtke meiega ühendust juba täna. Oleme valmis leidma just teie vajadustele sobiva lahenduse, et aidata teil saavutada edu ja jätkusuutlikkust.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie organisatsioonile!

KONTAKT

REFLECTION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalev P.

FranklinCovey pakub unikaalset võimalust end võrrelda maailma parimatega, neist õppida ja isegi parem olla. Tänu sellele on SK kindlasti parem organisatsioon. (Kalev Pihl, AS Sertifitseerimiskeskus, tegevjuht)

- Maria Kristiin P.

5 valiku materjalid olid mitmekesised, videod huvitavad ja kaasakiskuvad ning head esinejapoolsed nõuanded ja näpunäited.(Maria Kristiin Peterson, Rakvere Lihakominaat AS, turundusassistent)

- Jan T.

Väikses grupis personaalne lähenemine. 5 valiku metoodika on loogiliselt üles ehitatud ning kohe rakendamiseks kohandatud. (Jan Tomingas, Favor AS, Metaform võtmekliendihaldur)

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

REFLECTION OÜ tegevusaruanne 2022

Reflection OÜ on loodud 2009 aasta mais. Põhitegevusalaks eelmisel tegevusaastal oli ärinõustamine ja juhtimisalane konsultatsioon. Reflection OÜ on FranklinCovey litsentsihoidja Eestis ning keskendub peamiselt organisatsioonide nõustamisele ühtse tulemusliku organisatsioonikultuuri loomisel. Aruandeaastal palgalisi töötajaid ei olnud ning juhatuse liikmele tasu ei makstud ega arvestatud. Järgneva 2023. aasta osas on juhtkond jätkuvalt positiivselt meelestatud ning veendunud, et usalduslikud kliendisuhted ning kvaliteetne teenus tagavad ettevõtte jätkuva tulemusliku arengu! Erlend Sild

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas avastada liider iseendas?

21. sajand on toonud kaasa märkimisväärseid muutusi majanduse struktuuris ja tehnoloogia arengus, seades uued nõudmised haridusele. Traditsioonilisest õppekavas
ssb.ee
21. sajand on toonud kaasa märkimisväärseid muutusi majanduse struktuuris ja tehnoloogia arengus, seades uued nõudmised haridusele. Traditsioonilisest õppekavast on saanud ainult alus; tänapäeva noored vajavad lisaks akadeemilistele teadmistele ka enesejuhtimise oskusi ja koostöövõimet rahvusvahelistes meeskondades. Eesti on olnud pioneer 21. sajandi hariduse suundumustes, olles liider nii akadeemilistes ainetes kui ka STEM valdkonnas. Kuid haridus ei ole ainult teadmiste omandamine; see on ka isikliku arengu ja enesejuhtimise õppimine. Selles valguses astub FranklinCovey Eesti sammud edasi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.