Rohkema info nägemiseks:

MAXIMUS CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1637; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAXIMUS CONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

MAXIMUS CONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 1637 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Maximus Consult on tänaseks tegutsenud üle 12 aasta. Ettevõte on kogu oma tegevusperioodi jooksul olnud kasumlik. Täna on OÜ

Maximus Consult pikaajaline strateegiline eesmärk kasvatada eelkõige majutusteenuse ja sellega kaasnevate teenuste müügitulu.

2022 aastal moodustas suure osa ettevõtte müügitulust ka insener-tehniliste kommunikatsioonide projekteerimine ja ehituse projektijuhtimise teenus. Ettevõtte vabad vahendid on investeeritud erinevatesse finantsvaradesse.

2022 majandusaasta jooksul vähendati oluliselt autorenditeenuste mahtu. 2023 aastal sulgeme valdavalt autorendi teenuse. Autorenti jääme pakkuma vaid majutusega kaasneva teenusena Hiiumaal.

Majutusteenuse pakkumisel oleme keskendunud kvaliteetsema ning keskmisest kõrgema hinnaga teenuse pakkumisele. Et tagada teenuse jätkusuutlik kvaliteedikasv, investeerisime 2022 aastal hoonete renoveerimisse Tahkunas ligi 100.000 eurot. Järgnevatel aastatel jätkame olemasolevate majutushoonete renoveerimist ning uute ehitust. 2022 aastal kehtestati Tahkuna Puhkekeskuse maa-ala uus planeering, mis jääb aluseks uute hoonete planeerimisel. Hoonete kaasajastamine annab võimaluse suurendada teenuse hindasid ja hoonete täituvust ning seeläbi ka müügitulu.

2022. aasta oli äriliselt edukas. Ettevõte ületas varem majandusaastaks seatud eesmärgid, kasvatades müügitulu üle 10% ning kasumit üle 30% võrreldes eelneva aastaga. Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 312,67 tuhat ning kasum 397,21 tuhat eurot. 31.12.2021 seisuga oli ettevõtte omakapital ligi 2,17 miljonit eurot. Suur kasumi kasv tuli eelkõige müügitulu ja kasumlikkuse kasvust majutusteenuse pakkumisel ning varade väärtuse kasvust (s.h. nii finantsvarade, kui kinnisvara).

Väärtpaberitehingud olid 2022. aastal siiski kahjumlikud. Ettevõte teenus väärtpaberitehingutelt üle 16 tuhande euro kahjumit.

Ettevõttel on kaks tütarettevõtet (OÜ Telematics ja OÜ Tasty Media). 2022. aastal nendes ettevõtetes majandustegevus puudus.

2023. aastal planeerime jätkata juba varem alustatud tegevustega, keskendudes majutusteenuse kõrval suuremahuliste insener-tehniliste projektide projekteerimise ja ehituse projektijuhtimise teenusele. Müügitulu planeerime 2023. aastal säilitada 2022 aastata tasemel. Kasumi osas näeme väikest 3-5%-list kasvu.

MAXIMUS CONSULT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.