Rohkema info nägemiseks:

MIKKIN & MIKKIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Dan Mikkin, disainijuht ja konsultant. Kasutab disainimetoodikat, et luua uusi ja parandada olemasolevaid tooteid ja teenuseid. Parandab maailma, üks ettevõte korraga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Dan Mikkin, disainijuht

Dan on disainijuht ja konsultant, kelle jaoks on disain viis inimeste elu parandamiseks. Disaini eesmärk on luua uusi ja parandada olemasolevaid tooteid ja teenuseid. Läbimõeldud protsess ja kasutaja vaatenurga mõistmine annavad tulemuseks mitte lihtsalt esteetilise ja mõnusa tulemuse, vaid sellel on ka selge fookus ja eemärk, nii äris kui avalikus sektoris.

Pärast aastaid loovjuhina turundus- ja brändinguvaldkonna tippagentuurides (DDB, DIvision), keskendus Dan 2009. aastal strateegilisele disainile, asutades koos partneritega teenusedisainibüroo Brand Manual. 2021. aastast tegutseb Dan iseisva konsultandina, teeb koostööd sõnumiagentuuriga Akkadian.

Tema juhitud projektide hulgas on tööandja brändingut suurtes organisatsioonides (Siseministeerium, Riigi Tugiteenuste Keskus, tekstiiliettevõte Wendre) kui ringmajandusmudeli ehitamist (Wendre). Viimase aja suurematest projektidest saab mainida e-Residentsuse kasvustrateegiat (koos Akkadianiga), Elora hoolde- ja haiglabrändi loomist ning Kagu-Eesti kaugtöövõrgustiku Kupland arendamist.

Dan on disainmõtlemise ja teenusedisaini koolitaja ja mentor, osaleb EAS-i toetatud programmis Disaini Meistriklass. Ta on külalislektor Eesti Kunstiakadeemia magistriprogrammis, õpetab ettevõtlus Balti Filmi- ja Meediakoolis (BFM), on esinenud loengutega Tartu Ülikoolis ja Aalborgi Ülikoolis (Taani). Eesti Arengukoostöö programmi PESA raames on ta koolitanud iduettevõtjaid Gruusias, olnud disainimentoriks Creative Ukraine programmis (Euroopa Liidu rahastus). Ta on Eesti Disainikeskuse nõukogu liige.

MIKKIN & MIKKIN OÜ kontaktid

MIKKIN & MIKKIN OÜ tegevusaruanne 2022

Mikkin & Mikkin OÜ aruandeaasta peamisteks tuluallikateks olid disain ning juhtimiskonsultatsioon ja nõustamine, väiksemal määral sisekujundus ja fotograafia. Mikkin & Mikkin OÜ 2022. majandusaasta kogukäive moodustas 91 282 eurot. Aruandeaasta kasumiks kujunes 6 781 eurot. Ettevõttes on üks töötaja.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas disainistrateegia muudab ettevõtte portfelli tervikuks?

Disainistrateegia on kui võluvõti, mis avab ukse ettevõtte visiooni ja loovuse sügavustesse. MIKKIN & MIKKIN OÜ toob esile disainistrateegia ja disainijuhti
ssb.ee
Disainistrateegia on kui võluvõti, mis avab ukse ettevõtte visiooni ja loovuse sügavustesse. MIKKIN & MIKKIN OÜ toob esile disainistrateegia ja disainijuhtimise rolli, juhtides mitte ainult üksikuid projekte, vaid kogu ettevõtte portfelli, viies need uuele tasandile ja tagades tervikliku edu. Strateegiline disain: MIKKIN & MIKKIN OÜ mõistab, et disain ei ole pelgalt esteetiline element, vaid strateegiline vahend, mis suunab ettevõtte arengut. Ettevõte alustab disainistrateegiaga, mis on kohandatud vastavalt ettevõtte eesmärkidele ja väärtustele. See strateegiline raamistik suunab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.