Rohkema info nägemiseks:

REVAL AUTO ESINDUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7239; jälgijaid - 140. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta REVAL AUTO ESINDUSED kohta arvamuslugu!"

REVAL AUTO ESINDUSED OÜ hetkeolukord

Juba 7239 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 140 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Reval Auto Esindused OÜ (edaspidi RAE) põhitegevusalaks on uute ja kasutatud sõiduautode ost-müük, järelteenindus, garantiiremont, varuosade ja tarvikute müük. RAE-l on sõlmitud diilerleping AUDI AG toodete maaletooja Al Mare Auto OÜ-ga, mis hõlmab Audi sõiduautode, varuosade ja tarvikute müüki ning garantiiremonti ja järelteenindamist. RAE tegutseb Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares. Kuressaare on lisaks ka Volkswageni ja Škoda ametlik teeninduspartner. Pärnu esindus on ametlik müügi ja teeninduspartner

KIA-le ning teeninduspartner Škodale.

RAE on Eesti Vabariigi seaduste alusel tegutsev eraõiguslik äriühing, mille omanikuks on eraõiguslik äriühing. Autokeskuste ruumid on renditud pinnad.

Personal

Juhatus on kaheliikmeline. Juhatuse liikmed tegutsevad juhatuse liikme lepingu alusel. RAE-l on neljaliikmeline nõukogu. Perioodil jaanuar-detsember 2023 a oli RAE keskmine töötajate arv 91. Sellel perioodil töötajatele makstud palgakuluks koos sotsiaalmaksuga kujunes 4 348 tuhat eurot.

Majandustegevus 2023 aastal 2023 aasta müügitulu oli 108 222 tuhat eurot, millest 88 % autode müük, 8 % varuosade müük, 4 % teeninduse müük. RAE 2023 aasta kasumiks kujunes 1 663 tuhat eurot. 2023 aastal kasvasid müügitulud ca 66 % . Ettevõtte äritegevus ei ole hooajaline ega majandustegevus tsükliline, samuti ei oma valuutariskid mõju tegevusele. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Investeeringud

Aruande perioodil investeeriti põhivarasse kokku 283 tuhat eurot. Suuremateks investeeringuteks olid – 14 tõstukit kokku 100 tuhat eurot ja elektriautode laadijaid summas 108 tuhat eurot. Lisaks muud inventari 42 tuhat eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Tulenevalt 2025. aastast planeeritavast sõiduki registreerimise ja iga-aastasest automaksust ning seejuures langeva majanduse tõttu, kujuneb 2024. aasta äärmiselt ettearvamatuks. Sellest tulenevalt on tehtud konservatiivsed müügiplaanid ning peamiselt toimub kulupõhine juhtimine ning lisanduvaid suuremaid investeeringuid ei planeerita. Seejuures on tööjõu, seda eriti spetsialiseerunud tööjõu, olukord turul keeruline ja palgakulude vähenemist ette ei näe. Nõrgenenud sõidukite järelturg ning ebastabiilne nõudlus üle Euroopa, ei anna ka tugevaid väljavaateid kasutatud autode valdkonnas.

O lulisemad finantsnäitajad 31.12.23 31.12.22

Puhasrentaablus (ROS) 1,54% 1,88%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1,40 1,58

Aktivate tulukus (ROA) 11,11% 12,57%

Omakapitali tulukus (ROE) 29,39% 25,20%

Selgitused

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

REVAL AUTO ESINDUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.