Rohkema info nägemiseks:

TOP CONCEPTUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme eritellimusel köögimööbli, garderoobide ja vannitoamööbli projekteerimise, tootmise ja paigaldusega Tartus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Top Conceptus OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud eritellimusel köögimööbli projekteerimise, tootmise, paigalduse ja müügiga. Ettevõtte kogemused köögimööbli tootmise ja paigalduse alal ulatuvad aastasse 1998, mis tagab klientidele professionaalse lähenemise ning kvaliteetse lõpptulemuse.

Top Conceptus OÜ teenindab mitmekesist klientuurirühma, hõlmates nii sisustus- ja ehitusettevõtteid kui ka individuaalseid lõpptarbijaid. Ettevõte teeb koostööd ka teiste mööblitootjatega, pakkudes neile allhanke võimalusi. Selle tulemusena on Top Conceptus OÜ tuntud kui usaldusväärne partner mööblitööstuses.

Top Conceptus OÜ toodab mööblit kaasaegsete tootmisseadmete abil, kasutades ainult kvaliteetseid materjale ja lisatarvikuid. Ettevõte on teinud tihedat koostööd suuremate tehnika maaletoojatega, pakkudes klientidele laias valikus kodumasinaid, valamuid ja segisteid. Kõik ettevõtte pakutavad tooted vastavad rahvusvahelistele standarditele, tagades nende vastupidavuse ja funktsionaalsuse.

Top Conceptus OÜ pakub ka mitmeid lisateenuseid, mis aitavad luua täiuslikku köögimööblit. Nende hulka kuuluvad detailide lõikus ja serva pealistus kandiga, mis lisab mööblile viimistletud ja elegantse ilme.

Köögimööbli tellimisel on oluline arvestada karkassi, uste ja töötasapinnaga. Ettevõte kasutab karkassi plaatmaterjalina enamasti puitlaastplaati, mille paksus võib varieeruda vahemikus 10-24 mm. Karkassi valmistamisel on eelistatud 16 mm paksused melamiin- ja/või naturaalspoonkattega puitlaastplaadid. Melamiinplaatide valikus leidub erinevaid puiduimitatsioonide ja ühevärviliste variantidega plaate. Naturaalspoonkattega pindasid saab katta nii lakiga kui ka erinevate peitsitoonidega. Karkassimaterjalidena kasutatakse kvaliteetseid tooteid, sealhulgas BOLDERAJA, EGGER, KRONOPOL ja REPO tooteid.

Top Conceptus OÜ on pühendunud klientide vajaduste rahuldamisele ning pakub eritellimusel valmistatud köögimööblit, mis ühendab kvaliteedi, funktsionaalsuse ja stiili, et luua kodu köökides unikaalseid ja meeldivaid ruume. Ettevõte jätkab oma missiooni täitmist köögimööbli valdkonnas ning pakub kliendisõbralikku teenust, mis vastab kõrgeimatele standarditele.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva toote!

kontakt

TOP CONCEPTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Suurepärane köögimööbel ja kvaliteetne paigaldus.

- Jaak S.

Kvaliteetne mööbel ja paindlikkus disainis. Tänan!

- Kartin T.

Eritellimusel köögimööbel, mis sai täpselt minu maiste järgi. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TOP CONCEPTUS OÜ tegevusaruanne 2022

Top Conceptus OÜ on Eesti mööblitootja, mis asutati 6. oktoobril 2009. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on mööbli valmistamine, millest suur osa on köögimööbel. Kuid Top Conceptus OÜ ei piirdu ainult köögimööbliga. Nad toodavad mööblit kõikidesse ruumidesse, olgu selleks vannituba, garderoob, kauplus, kontor või ilusalong. Ettevõtte töötajate ja juhtkonna töökogemused köögimööbli tootmise ja paigalduse alal ulatuvad aastasse 1998, mis annab neile üle kahekümne aasta pikkuse kogemuse selles valdkonnas. See tähendab, et nad on omandanud vajalikud oskused ja teadmised, et pakkuda oma

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas paigaldada köögikappe?

Köögikapid on oluline osa igast köögist, mis mitte ainult ei paku väärtuslikku hoiuruumi, vaid mängib olulist rolli ka köögi üldises kujunduses ja funktsionaals
ssb.ee
Köögikapid on oluline osa igast köögist, mis mitte ainult ei paku väärtuslikku hoiuruumi, vaid mängib olulist rolli ka köögi üldises kujunduses ja funktsionaalsuses. Õige köögikappide paigaldus on võtmetähtsusega, et tagada köögi esteetiline ilu, funktsionaalsus ja vastupidavus. Selles artiklis uurime köögikappide paigalduse olulisust ning parimaid tavasid, et saavutada täiuslik köök. Köögikappide paigalduse esimene samm on täpne mõõtmine ja planeerimine. Köögiruumi mõõtmed, seinad, nurgad ja torustik tuleb hoolikalt kaardistada, et tagada, et kapid sobiksid ideaalselt ruumi. Samuti tuleb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.