Rohkema info nägemiseks:

EXMET SERVICES OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9145; jälgijaid - 33. Arvustusi - 1; Artikleid 7+ "Kirjuta EXMET SERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

EXMET SERVICES OÜ tegevusaruanne 2022

Exmet Services OÜ on Exmet OÜ konsolideerimisgruppi kuuluv ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on teraskonstruktsioonide tootmine (mh armatuurkarkasside sidumine) ning erinevate terase töötlemisteenuste (laser- ja plasmalõikus, profiilitöötlus, painutamine, haaveldamine, keevitamine) osutamine. Ettevõte tegutseb Muuga sadama vabamajandustsoonis, mis annab täiendava eelise nii toorainete sisseveol (raudtee, meretransport) kui ka mahupõhise ekspordivõimekuse (tarned meretranspordiga) osas. 1. OLULISED SÜNDMUSED 2022. AASTAL 2022. aastal kasvas ettevõtte käive ja tootmismaht märgatavalt.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Exmet Services toodab Pärnu silla terasest kandekonstruktsiooni

Pärnu uuest, ca 270-meetrisest, jõesillast saab Eesti jaoks midagi enneolematut ehk kõige pikema – 140-meetrise – sildeavaga sild. Ka meie jaoks on see projekt
exmet.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.