Rohkema info nägemiseks:

SERIA HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub laia valikut kvaliteetseid kaubaaluseid ja pakkelahendusi, toodame kaubaaluseid ja puitpakendeid vastavalt teie vajadustele!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SERIA HALDUS OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme pühendunud professionaalide meeskond, kes on pühendunud kaubandusseadmete ja tarbekaupade kõrgeima kvaliteedi pakkumisele. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda võimalikult keskkonnasõbralikke paindlikke, kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Täna oleme uhked, et oleme juhtiv aluste, kaeluste/kraedega ja konteinerite ning portaalide pakkuja, mis on kõik kavandatud vastama meie klientide mitmekesistele vajadustele.

Meie tootevalik on lai, hõlmates nii kasutatud kui uusi aluseid standard- ja erimõõtudes, mis on valmistatud nii pehme- kui kõvapuidust, et tagada vastupidavus ja jõudlus. Me mõistame rahvusvahelistele standarditele vastavuse tähtsust, mistõttu pakume meie uutele alustele kuumtöötlust ISPM 15, tagades, et need on valmis globaalseks saatmiseks.

Neile, kes otsivad täiendavaid ladustamislahendusi, on meie kaelused/kraed ja konteinerid täiuslik vastus. Saadaval kasutatud ja uues seisukorras, on need valmistatud parimatest materjalidest ja võivad samuti läbida kuumtöötluse, et vastata ISPM-15 standarditele. Meie kaaned ja katted on mõeldud teie kaupade kaitsmiseks, valikus on nii tugevad kasutatud vineerist kaaned kui uued 8mm OSB kaaned, mis on soovi korral varustatud kuumtöötluse ja servakaitsmetega.

Tunnistades jätkusuutlikkuse vajadust, oleme spetsialiseerunud ka aluste ja muu puidupakendi parandamisele, taastamisele ja kõrvaldamisele. Meie teenused hõlmavad pakendite ja pakendilahenduste kujundamist, mis on kohandatud teie konkreetsetele nõudmistele, tagades, et teie tooted on turvaliselt pakendatud ja transporditud.

Meie pühendumus tipptasemele on järjekindel ja me püüdleme olla kõige mitmekülgsem puit- ja vineerpakendite ettevõte, mis maksimeerib taastuvenergia kasutamist kõigis meie protsessides. Lisateenustega nagu transport ja laoteenus tagame, et teie logistikavajadused on kõikehõlmavalt kaetud.

Valige SERIA HALDUS OÜ oma pakendamis- ja alustevajaduste jaoks ning kogege rahuolu, mis kaasneb kvaliteedi, jätkusuutlikkuse ja innovatsiooniga.

Kontakt

SERIA HALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed pakendid!

- Jaan P.

Nende lahendused muutsid meie logistikaprotsessi palju sujuvamaks.

- Marko K.

Väga rahul nende keskkonnasõbralikkusega ja tootevalikuga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas jätkusuutlik pakendamine on tänapäeva ärimaailmas hädavajalik?

Ettevõtted tunnistavad üha enam keskkonnastewardshipi tähtsust, mistõttu on jätkusuutlik pakendamine muutunud kriitiliseks komponendiks ettevõtte strateegias. Jätkusuutlik pakendamine hõlmab materjalide ja protsesside kasutamist, mis on keskkonnasõbralikud, tõhusad ja soodustavad ringlussevõttu või taaskasutust. Jätkusuutlik pakendamine ei tähenda ainult taaskasutatavate materjalide valimist; see on terviklik lähenemine pakendi elutsüklile, alates kujundusest ja tootmisest kuni kõrvaldamiseni ja kaugemale. See hõlmab materjalide valikut, tootmisprotsesse, levitamismeetodeid ja elutsükli

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad ISPM 15 määrused ettevõtete logistikat?

Rahvusvahelised fütosanitaarmeetmete standardid nr 15 (ISPM 15) on rahvusvahelise taimekaitse konventsiooni (IPPC) poolt välja töötatud määrus, mis käsitleb vaj
ssb.ee
Rahvusvahelised fütosanitaarmeetmete standardid nr 15 (ISPM 15) on rahvusvahelise taimekaitse konventsiooni (IPPC) poolt välja töötatud määrus, mis käsitleb vajadust töödelda üle 6mm paksuseid puidumaterjale, mida kasutatakse toodete riikidevaheliseks saatmiseks. Selle peamine eesmärk on vältida haiguste ja putukate rahvusvahelist transporti ja levikut, mis võivad negatiivselt mõjutada taimi või ökosüsteeme. ISPM 15 nõuetele vastavus ei ole ainult rahvusvahelise kaubanduse seaduslik nõue; see on kriitiline samm globaalse metsanduse kaitsmisel. Ettevõtted, kes ei vasta nõuetele, võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.