Rohkema info nägemiseks:

LGT KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1672; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LGT KONSULTATSIOONID OÜ kohta arvamuslugu!"

LGT KONSULTATSIOONID OÜ hetkeolukord

Juba 1672 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ LGT Kontsultatsioonid on 12. oktoobril 2009. aastal asutatud ettevõte. Ettevõtte põhitegevusala 2015. aastani oli juriidilistele- kui ka earaisikutele majandusalase konsultatsiooni pakkumine. Eelkõige oli tegevus suunatud maaettevõtete majandusalasele nõustamisele sh. PRIA ja EAS-i projektide kirjutamine.

2016. aasta juunist muutis LGT Konsultatsioonid tegevussuunda ning põhitegevusalaks on metalltoodete tootmine ja kõigi erinevate matalli tüüpide laserlõikusteenuse pakkumine.

2022. aasta müügitulu on 912 850 EUR, mis on võrreldes 2021. aastaga 65 203 euro võrra suurem. Müügitulu kasv tulenes 2020 aasta Covid19 järgse šhokist toibumise ja nõudluse hüppelisest kasvust metalli laserlõikuse teenuse ja tünnisauna roostevaba ahjude järele.

2020 aasta lõpp näitas, et tellimuste iseloom ja klientide vajadused muutuvad kiiresti. 2021. aastal suudeti kiiresti kohaneda turumuutustega ja viia laserlõikuse müük kasvule. Olulist lisa müügitulu kasvule annab lehtmetalli painutusüksuse käivitamine, mis on suurendanud laserlõigatud detaili lisandväärtust kolmandiku võrra. 2023 planeeritav müügitulu on ca 1,1 miljonit eurot.

LGT KONSULTATSIOONID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.