Rohkema info nägemiseks:

TRANSFER1.NET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 877; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TRANSFER1.NET OÜ kohta arvamuslugu!"

TRANSFER1.NET OÜ hetkeolukord

Juba 877 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Transfer1.net OÜ on 2009. aastal asutatud transporditeenuste valdkonnas tegutsev ettevõte. Transfer1.net tegevusalaks on erinevate transporditeenuste pakkumine (transfeer, juhuveod, tellimusreisid jne.) Ettevõte pakub välispartneritele lisaks ka giidiga tuure, hotellide broneeringuid ning vaba-aja veetmise võimalusi. Alates aprillist 2023 oleme ka ametlikult turismifirma litsentsi omanikud.

Ettevõtte juhatuse liige on Asko Plaado.

Tulud, kulud, tulem

Transfer1.net osaühingu tulud ja kulud aastal 2023 kasvasid. 2023 aastale tagasi vaadates tuleb tõdeda et õnnestus teha ka palju investeeringuid tulevikuks - kindlustasime endale turismifirma litsentsi, liitusime auväärse ETOA turismifirmade organisatsiooniga, külastasime erinevaid üritusi kus kohtusime potentsiaalsete uute partneritega ning avasime uue ärisuuna luksus-turismile.

Personal

Transfer1.net osaühingus on 2023 lõpu seisuga üks juhatuse liige.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Uuel majandusaastal on Transfer1.net OÜ seadnud endale eesmärgiks laiendada enda äritegevust ja saada rohkem kliente kes soovivad meilt erinevaid turismiga seotud teenuseid.

TRANSFER1.NET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.