Rohkema info nägemiseks:

PROSCREEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume innovatiivseid tehnilisi kommunikatsioonilahendusi, mis ühendavad tehnoloogia ja kvaliteedi, muutes teie visioonid reaalsuseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ProScreen OÜ on ettevõte, mis on sündinud armastusest tehnikamaailma vastu. Rajatud pühendunud juhi Raido Reilsoni poolt, kes jagab kirge innovatsiooni, tehniliste väljakutsete ning kvaliteetse teenuse vastu, on ProScreen OÜ muutunud tõeliseks tehnoloogiapioneeriks.

Raido Reilson ei ole lihtsalt ettevõtte juht, vaid ka tehnikaentusiast südames. Noorusaegne uudishimu ja soov mõista, kuidas elektroonikaseadmed ja mootorrattad töötavad, on viinud nad ettevõtlusmaailma, kus nad saavad oma kirge teistega jagada. Nende visioon on luua ettevõte, mis ei jäta ühtegi väljakutset vastu võtmata.

ProScreen OÜ on sündinud soovist ületada piire ja pakkuda uuenduslikke kommunikatsioonilahendusi, mis on kohandatud vastavalt klientide vajadustele. Meie põhiväärtusteks on positiivne ellusuhtumine, eneseareng ja innovatiivsus. Pidev enesearendamine, elukauge mõtlemine ja uuenduslike lahenduste pakkumine on meie ettevõtte alustalad.

ProScreen OÜ pakub mitmekülgseid tehnilisi kommunikatsioonilahendusi, mis vastavad tänapäeva nõudlikele turustandarditele. Meie meeskond on pühendunud klientidele parima kvaliteediga teenuse pakkumisele. Oleme paindlikud ja loovad ning suudame leida lahendusi ka kõige keerulisematele tehnilistele väljakutsetele.

Meie jaoks on iga klient oluline. Süveneme sügavalt klientide vajadustesse, mõistame nende ärilisi väljakutseid ja pakume kohandatud lahendusi, mis aitavad neil saavutada edu. Meie eesmärk on mitte ainult rahuldada klientide vajadusi, vaid ületada nende ootusi.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab pakkuda uuenduslikke tehnilisi kommunikatsioonilahendusi, siis ärge kartke võtta ühendust meie kogenud meeskonnaga. Oleme valmis leidma parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja aitab teil saavutada edu tehnoloogiamaailmas.

Avastage koos ProScreen OÜ-ga uusi võimalusi ja kogege tehnoloogia võimu oma äris. Oleme siin, et muuta teie visioonid reaalsuseks!

kontakt

PROSCREEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Aivar Mänd

Uues kontoris vajasime fuajeesse ja koosolekuruumidesse erinevaid integreeritud audio-video lahendusi.

Esialgu keerulisena tunduvale ülesandele leidsime tänu ProScreenile lihtsa ja loogilise lahenduse.

- Erik Veveris

Uue peahoone ehitusel olid meil konkreetsed soovid millised kaasaegsed võimalused peavad olema konverentsikesuses ja terve hoone nõupidamisruumides. Koostöös ProScreeniga leidsime tehnilised lahendused mis võimaldavad konverentsiruume lihtsalt vajadustele kohandada ja koosolekuruumides igapäevaselt mugavalt esitlustehnikat kasutada.

- Alvar Ild

Vajasime uude majja head helisüsteemi, mis töötaks tubade kaupa ja, mida on lihtne kasutada. Lisaks oli vaja lahendada teleri ja kodukino helisüsteem. ProScreeni meeste poolt pakutud lahendused vastavad ootustele ja on meid teeninud juba mitmeid aastaid.

PROSCREEN OÜ tegevusaruanne 2022

ProScreen OÜ pakub innovatiivseid ja professionaalselt esitlustehnika, videokonverentsi ja targa maja lahendusi aastast 2009. Meie visioon on aidata asutustel ja ettevõtetel jõuda paremini oma eesmärkideni meie poolt pakutavate toodete ja teenuste abiga. Teeme koostööd erinevate ettevõtetega - nõrkvoolu ehitajad, sisekujundajad, hooneautomaatika ettevõtted jne. 2022 majandusaasta lõpes ettevõttele kahjumiga ja ettevõtte omakapital ei vasta seaduses ettenähtud nõuetele. 2023. aasta on ettevõttele majanduslikult paremini läinud ja vajalik seaduses ettenähtud omakapital on 2022 aastaaruande

Dropdown

kõik artiklid

Kodukontor- kuidas muuta töö kodus mugavaks ja tõhusaks

Kaasaegne töömaailm on läbinud märkimisväärse muutuse, mis on toonud kaasa kodukontorite populaarsuse kasvu. Paljud inimesed on hakanud töötama kodust, kas täis
ssb.ee
Kaasaegne töömaailm on läbinud märkimisväärse muutuse, mis on toonud kaasa kodukontorite populaarsuse kasvu. Paljud inimesed on hakanud töötama kodust, kas täiskohaga või osaliselt. Kodukontor pakub paindlikkust ja mugavust, kuid see nõuab ka hästi korraldatud ja toimivat töökeskkonda. Selles artiklis vaatleme, mida kodukontor hõlmab ja kuidas seda muuta tõhusaks ja produktiivseks töökohaks. Kodukontor on töökeskkond, mis asub teie kodus ja on mõeldud töötamiseks. See võib hõlmata eraldi kontoriruumi, kodus töötamiseks kohandatud nurka või isegi lihtsalt lauda ja tooli. Kodukontorid võivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.