Rohkema info nägemiseks:

AEROPLAAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jaapani kokanugades on peidus see miski, mida on raske sõnadesse panna. Sa tajud seda siis, kui oled köögis täielikult keskendunud, kui iga lõige on perfektne ja kõik õnnestub...

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tallinn Cutlery on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud Jaapani kokanugadele. Meie eesmärk on varustada Eesti kodu- ja profikööke kvaliteetsete ja teravate nugadega, mis on hinnatud nii nende erakordse teravuse kui ka kvaliteedi poolest. Meie tootevalikus on mitmeid tuntud Jaapani noatootjaid, sealhulgas Samura, Tojiro, Kanetsune ja Sakai Takayuki.

Meie põhiväärtuseks on pakkuda klientidele ainult parimat. Jaapani noad on tuntud oma erakordse teravuse ja vastupidavuse poolest, mis tagab täpse ja täiusliku tulemuse iga kord. Lisaks nugadele pakume ka erinevaid nugade teritusvahendeid ja muid köögitarvikuid.

Tallinn Cutlery on rohkem kui lihtsalt e-pood – me oleme ka asjatundlikud selles valdkonnas. Klientidele pakume nõu ja soovitusi, et leida just neile sobivaim toode. Samuti on meil füüsiline kauplus, kus huvilised saavad tutvuda erinevate toodetega ja saada ekspertide nõuandeid.

Kokkuvõttes on Tallinn Cutlery usaldusväärne partner kõigile, kes hindavad kvaliteetseid kööginuge ja soovivad oma kööki tuua tükikese Jaapani kultuuri.

AEROPLAAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Olga W.

Meeldiv teenidus, head tooted.

- Stiina P.

Mu lemmik noad on sealt pärit. Soovitan väga.

- Karl H.

Väga mõnus pood ja hea valik tooteid

Miks eelistada Jaapani nuge?

Jaapani kööginoad on tuntud oma kõrge kvaliteedi, teravuse ja vastupidavuse poolest. Need nuga on valmistatud traditsiooniliste meetodite järgi, mis tagavad tera ühtlase kõvaduse ja vastupidavuse. Jaapani nugade teritusnurk on tavaliselt teravam kui lääne stiilis nugadel, mis tähendab, et need on võimelised tegema peenemaid ja täpsemaid lõikeid. Jaapani kööginugade valik on väga lai, ulatudes erinevatest tüüpidest ja suurustest, mis on spetsiaalselt kohandatud erinevateks ülesanneteks köögis. Üks populaarsemaid Jaapani nugade tüüpe on Santoku nuga, mida kasutatakse üldiselt liha, kala ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas teritada nuge vesuluisul?

Kööginuga on üks olulisemaid abivahendeid, mida vajame igapäevaelus toiduvalmistamisel. Paraku võib aja jooksul nuga nüriks muutuda ning see võib toiduvalmistam
ssb.ee
Kööginuga on üks olulisemaid abivahendeid, mida vajame igapäevaelus toiduvalmistamisel. Paraku võib aja jooksul nuga nüriks muutuda ning see võib toiduvalmistamise kogemuse rikkuda. Selles olukorras on väga oluline osata noa teritamist ning üks võimalus selleks on vesiluisul teritamine. Vesiluisul teritamine on tegelikult üks vanemaid teritamismeetodeid ning seda kasutatakse laialdaselt tänaseni. See meetod on eriti populaarne kööginoa teritamisel, kuna võimaldab saavutada noale terava serva ning säilitada noa geomeetria. Kui olete varem proovinud noa teritamist rullikteritajaga või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.