Rohkema info nägemiseks:

PRÜGIEKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie juures leiad soodsate hindade ja meeldiva teeninduse juures lahenduse probleemidele, mis puutub suures koguses ehitus-, lammutus- ja koristusjäätmete vedu. Vajadusel aitame Sind jäätmete pealelaadimisel ja erinevatel koristus- ning lammutustöödel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsid usaldusväärset ja professionaalset ettevõtet, mis pakub ehitus-, lammutus- ja koristusjäätmete vedu? Meie, Prügiekspert OÜ, oleme siin, et lahendada kõik suured jäätmeprobleemid. Oleme olnud alates aastast 2000 oma klientidele kindlaks ja pikaajaliseks partneriks, pakkudes mitmekülgseid teenuseid.

Meie teenuste hulka kuulub 7-30 m³ ehitus-, lammutus- ja koristusjäätmete vedu. Lisaks pakume kraana- ja tõsteteenust, ehitusmaterjalide ja tehnika vedu ning kallurveoteenust. Oleme sinu usaldusväärne partner igas olukorras. Järgime Tallinna jäätmehoolduseeskirja nõudeid ja keskkonna juhtimissüsteemi standardeid. Meie eesmärk on aidata ehitada keskkonnasõbralikku tulevikku, võttes arvesse iga väiksematki detaili.

Meil on võimalus koguda eelsorteeritud jäätmeid, mis on keskkonnasõbralikud ja saavad suunata taaskasutusse. See mitte ainult ei aita loodust, vaid muudab ka jäätmeüleandmise soodsamaks. Omame jäätmeluba L.JÄ/321337 ja jäätmekäitleja registeerimistõendit JÄ/318812, mis tagab meie teenuste kõrge kvaliteedi ja ohutuse.

Pakume kraana- ja tõsteteenust, mis teeb raskete materjalide käitlemise kiireks ja lihtsaks. Veame ehitusmaterjali ja tehnika turvaliselt ja õigeaegselt kohale. Võtame enda kanda suured kallurivedude väljakutsed, olles kiired ja täpsed. Pakume kiiret ja efektiivset transporditeenust kaubikutega.

Kui otsid usaldusväärset partnerit jäätmete käitlemiseks, siis oled õiges kohas. Võta meiega ühendust ja räägi meie müügijuhiga. Oleme siin, et leida just sulle sobivaim lahendus ja muuta suuremad asjad võimalikuks – üks samm korraga.

Oleme siin, et muuta jäätmete käitlemine lihtsaks ja keskkonnasõbralikuks!

KONTAKT

PRÜGIEKSPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina R.

Kiire ja professionaalne teenindus, alati õigeaegselt kohal. Soovitan kõigile!

- Kairi L.

Usaldusväärsed ja sõbralikud. Teevad suured projektid kergeks.

- Andres T.

Prügiekspert on alati kiire, korrektne ja hoolas. Suurepärane meeskond!

PRÜGIEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

Prügiekspert OÜ on Eestis asuv jäätmeveo teenuse osutaja, mis alustas oma tegevust 2010. aasta jaanuaris. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kvaliteetse ja konkurentsivõimelise jäätmeveo teenuse pakkumisele Eesti turul, mis on ka ettevõtte peamine tegevusala. 2022. aastal oli Prügiekspert OÜ müügitulu 727 219 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte stabiilsust ja kasvupotentsiaali. Müügitulu on oluline näitaja, mis aitab hinnata ettevõtte majanduslikku tervist ja kasvuvõimalusi. Prügiekspert OÜ äritegevus on olnud edukas, mida kinnitab 2022. majandusaasta ärikasum 50

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled teadlik ohtlike ehitusjäätmete mõjust keskkonnale ja tervisele?

Ohtlikud jäätmed on osa meie igapäevaelust ja nende käitlemine on väga tähtis, kuna nende hooletu käitlemine võib põhjustada tõsist kahju nii inimeste tervisele
ssb.ee
Ohtlikud jäätmed on osa meie igapäevaelust ja nende käitlemine on väga tähtis, kuna nende hooletu käitlemine võib põhjustada tõsist kahju nii inimeste tervisele kui ka keskkonnale. Ehitusjäätmed on omaette kategooria ohtlikest jäätmetest, kuna nende hulka kuuluvad näiteks asbest, raskemetallid, ohtlikud kemikaalid jne. Ehitusjäätmete korrektne käitlemine on iga ehitaja vastutus, et vältida kahjulikke mõjusid keskkonnale ja inimeste tervisele. Üks oluline aspekt on nende korrektne pakendamine ja transportimine, et vältida purunemist, mahavoolamist või õhku paiskumist. Selleks on vajalikud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.