Rohkema info nägemiseks:

EKSDEK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4312; jälgijaid - 30. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta EKSDEK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eksdek OÜ on eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on alates 2010. aastast keskendunud kvaliteetsetele fassaadilahendustele. Meie missiooniks on muuta iga maja soojapidavaks, kauniks ja vastupidavaks ning pakkuda parimaid fassaadilahendusi igat tüüpi hoonetele.

Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kelle teadmised on rajatud nii praktilisele kogemusele kui ka hinnatud koolitustelt ja meistritelt saadud teadmistele. See tagab, et meie pakutavad fassaadilahendused on mitte ainult kaunid, vaid ka vastupidavad ja energiasäästlikud. Meie fassaadilahenduste kvaliteet tagab hoone soojapidavuse, mis omakorda aitab säästa energiakulusid aastaringselt.

Oleme spetsialiseerunud kortermajade renoveerimisele, luues neile uue ja kaasaegse ilme ning suurendades samal ajal nende energiatõhusust. Pakume mitmesuguseid soojapidavaid ja ilusaid viimistluslahendusi, mis muudavad teie maja vastupidavaks ja atraktiivseks.

Tegeleme hoone kahjustuste parandamise ja restaureerimisega, tagades, et teie kodu või ärihoone näeb alati välja parim. Teostame katuste paigaldust, remonti ja hooldust, tagades nende vastupidavuse ja lekkekindluse. Uuendame ja paigaldame tõhusaid küttesüsteeme, mis tagavad maja soojuse ja mugavuse igal aastaajal. Pakume professionaalset ventilatsioonisüsteemide paigaldust ja hooldust, tagades värske õhu ja hea sisekliima.

Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes aitab sul muuta oma kodu või ärihoone ilusamaks, soojapidavamaks ja vastupidavamaks, siis oleme õige valik. Võta meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse sinu vajadustele. Usalda oma maja meie kogenud meeskonna hooleks ja näed, kuidas see muutub täiesti uueks, energiasäästlikuks ning pilkupüüdvaks. Sinu kodu, meie hool.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

EKSDEK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas katusetööd aitavad pikendada hoone eluiga?

Katus on hoone üks olulisemaid osi, mis kaitseb hoone struktuuri, sisemust ja inimesi ilmastikuolude eest. Regulaarsed katusetööd aitavad tagada katusetarindi terviklikkuse ning pikendavad hoone eluiga. Eksdek pakub kvaliteetseid ja usaldusväärseid katuseteenuseid, mis aitavad tagada teie hoone turvalisuse ja mugavuse ning pikendada selle eluiga. Kuidas katusetööd aitavad pikendada hoone eluiga? Katusetööde tegemine on oluline hoone ülalpidamiseks ja eluea pikendamiseks mitmel põhjusel: Katuse terviklikkuse tagamine: Katusetööd aitavad tagada katusetarindi terviklikkuse, mis omakorda

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas fassaadide soojustamine aitab säästa energiat ja raha?

Fassaadide soojustamine on üks parimaid viise energiakulude ja keskkonnamõju vähendamiseks. Eksdek pakub kvaliteetseid ja tõhusaid fassaadilahendusi, mis aitava
ssb.ee
Fassaadide soojustamine on üks parimaid viise energiakulude ja keskkonnamõju vähendamiseks. Eksdek pakub kvaliteetseid ja tõhusaid fassaadilahendusi, mis aitavad hoida teie kodu või ärihoone soojana ning vähendada energiakulusid. Kuidas fassaadide soojustamine toimib? Fassaadide soojustamine on protsess, mille käigus paigaldatakse hoone fassaadi isolatsioonimaterjal. See kiht vähendab soojuskadusid, mis tekivad hoone kaudu, hoides soojuse hoones sees ning takistades külma õhu sissetungi. Fassaadi isolatsiooni abil saab vähendada energiakulusid kuni 50% ning parandada hoone energiatõhusust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.