Rohkema info nägemiseks:

PIIRITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5540; jälgijaid - 4. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta PIIRITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kunst ületab galeriide ja muuseumide piirid ning toob elu igapäevastesse ruumidesse, kus me viibime. PIIRITUS OÜ usub, et iga sein, iga lagi, iga toanurk peidab endas võimalust jutustada lugusid ja pakkuda imestust.

Alates meie loomisest oleme pühendunud tavaliste ruumide reljeefi kujundamisele erakordseteks elamusteks. Meie missiooniks on luua eritellimusel seinamaalinguid ja reljeefseid kunstiteoseid, mis muudavad ruume, aga ka inspireerivad kogukondi nägema oma keskkonda uue loovuse ja kujutlusvõime läätse kaudu.

Meie andekate kunstnike meeskond on spetsialiseerunud mitmesugustele teenustele, alates seinamaalingute kunstist, mis tabab linna tänava kunsti olemust, kuni reljeefskulptuurideni, mis lisavad teie sisekujundusele taktiilse mõõtme. Oleme uhked oma võime üle töötada mitmekesiste projektidega, sealhulgas maalingud kortermajadele, hoonete fassaadimaalingud ja avaliku ruumi kunstiteosed.

Meie portfoolio on tunnistus meie mitmekülgsusest ja kvaliteedile pühendumisest. Alates hariduskunstist, mis rikastab õpikeskkondi, kuni kaubandusgraafikani, mis tõstab brändi identiteeti, on iga projekt ainulaadne koostöö meie kunstnike ja kogukonna vahel. Me ei ole lihtsalt väliseinamaalijad; me oleme eritellimusel seinamaalingute pioneerid, mis jutustavad loo, tekitavad emotsioone ja loovad kuuluvustunnet.

PIIRITUS OÜ juhindub filosoofiast Kunst seinte tagant väljas. See tähendab, et me pidevalt nihutame piire, mis on võimalik suuremõõtmelise seinamaalinguga, eritellimusel tekstuuriga seintega ja 3D fassaadielementidega. Meie töö on tähistus kunsti ja arhitektuuri ristumiskohast, kus iga reljeefne kunstiteos ja maaling muutub kultuurilise tähtsuse maamärgiks.

Liitu meie teekonnaga, et ümber määratleda meie linnade ja isiklike ruumide esteetika. Olgu teil soov tellida teos oma kogukonna projektile, teha koostööd kunstnikega kultuuri algatuse raames või lihtsalt lisada kunstiline puudutus oma koju või äri, PIIRITUS OÜ on siin, et tuua teie visioon ellu. Maalime koos eredama, elavama maailma.

Võtke meiega ühendust aadressil info@piiritus.ee või helistage meile numbril +372 5044702, et alustada oma projekti juba täna.

Kontakt

PIIRITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin O.

Nende töö lisas meie kontoriruumidesse täiesti uue dünaamika.

- Johannes S.

Nii lihtne oli oma visioon nende abiga teoks teha!

- Mari P.

Nad suutsid meie kogukonna ruumi muuta tõeliseks kunstiteoseks!

Kuidas seinamaalingud võivad jutustada kogukonna lugu?

Seinamaalingud on unikaalse võimega muuta igavad seinad lõuenditeks, mis püüavad kogukonna vaimu olemust. Need suuremõõtmelised maalid on rohkem kui lihtsalt dekoratiivsed elemendid; need on võimsad jutustamise vahendid, suutelised edasi andma keerulisi narratiive kogukonna ajaloost, väärtustest ja püüdlustest. Strateegiliselt avalikes kohtades paigutatuna muutuvad seinamaalingud kättesaadavaks kunstivormiks, mis kaasab laia publikut. Nad toimivad vestluste alustajatena, haridusvahenditena ja inspiratsiooniallikatena, soodustades kuuluvustunnet ja identiteeti elanike seas. Seinamaalingute

Dropdown

kõik artiklid

Kunsti meistriklass: lisades oma seintele mõõtmeid

Seina leevenduskunst on skulptuuritehnika, kus skulptuurielemendid jäävad kinni ühtsest samast materjalist taustast. Kunstivorm ulatub tagasi iidsete tsivilisat
ssb.ee
Seina leevenduskunst on skulptuuritehnika, kus skulptuurielemendid jäävad kinni ühtsest samast materjalist taustast. Kunstivorm ulatub tagasi iidsete tsivilisatsioonideni, kus see kaunistas pühasid templeid ja avalikke ruume, jutustades lugusid ja tähistades jumalusi. Egiptuse madalreljeefidest kuni renessansi detailsete nikerdusteni on leevenduskunst olnud jutustamise ja kaunistamise vahend läbi ajaloo. Kaasaegses keskkonnas jätkab leevenduskunst sügavuse ja iseloomu lisamist arhitektuurilistele ruumidele. See toimib sillana traditsiooniliste kunstivormide ja kaasaegse disaini vahel,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.