Rohkema info nägemiseks:

OMARAIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OMARAIR OÜ on spetsialiseerunud siseõhu kvaliteedi parandamisele, pakkudes ventilatsioonisüsteeme, nende paigaldust, köögi õhupuhasteid ja professionaalset teemantpuurimist.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Nende köögiventilaatorid on täielikud elupäästjad – nad hoiavad meie köögi puhta ja suitsuvabana. Meeskond on olnud professionaalne ja täpne igas etapis, alates projekteerimisest kuni paigalduseni.

- Jaan T.

Nende teemantpuurimine ja õhupuhasti paigaldus olid kiired ja professionaalsed ning ma tunnen nüüd, et meie kodus on puhas ja tervislik õhk!

- Liina M.

OMARAIR OÜ pakkus personaalset lahendust, mis sobib meie ruumide ja eesmärkidega. Nende meeskond oli kiire ja professionaalne paigalduse ajal ning nende õhupuhastid on ületanud meie ootused!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OMARAIR OÜ tegevusaruanne 2022

Aasta 2022 oli ettevõtte jaoks märkimisväärne, kuna selle käive ulatus 560288 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusele ja pidevat kasvu. Ettevõtte peamine tegevusala on ventilatsiooni seadmete valmistamine ja ventilatsioonisüsteemide paigaldamine, mis on oluline osa igas hoones, olgu see siis elamu, ärihoone või tööstusrajatis. Ventilatsiooniseadmete valmistamine ja paigaldamine on keeruline protsess, mis nõuab põhjalikke teadmisi ja oskusi. Ettevõte on selles valdkonnas tõestanud oma pädevust, pakkudes kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, mis vastavad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada värske õhk ka köögis?

Köök on koht, kus maitsvaid roogasid valmistatakse ja ühiseid mälestusi luuakse. Ent sageli võivad toiduvalmistamisega kaasneda suitsu, lõhnad ja rasvaaurud, mi
ssb.ee
Köök on koht, kus maitsvaid roogasid valmistatakse ja ühiseid mälestusi luuakse. Ent sageli võivad toiduvalmistamisega kaasneda suitsu, lõhnad ja rasvaaurud, mis jätavad endast ebameeldiva jälje nii kööki kui ka teistesse ruumidesse. Õnneks pakub OMARAIR OÜ erilisi köögi õhupuhasteid, mis on loodud tagama köögis värskust, puhtust ja mugavust. OMARAIR OÜ poolt toodetud ja pakutavad köögi õhupuhastid on varustatud kaasaegse tehnoloogiaga, mis võimaldab neil eemaldada õhust suitsu, lõhnad ja rasvaaurud. Need seadmed on disainitud nii, et need töötaksid vaikselt, kuid samas äärmiselt tõhusalt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.