Rohkema info nägemiseks:

SECURITY SOFTWARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3288; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SECURITY SOFTWARE OÜ kohta arvamuslugu!"

SECURITY SOFTWARE OÜ hetkeolukord

Juba 3288 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Security Software OÜ (kaubamärk CYBERS) on juhtiv info- ja küberturbelahenduste pakkuja Eestis ning lähiturgudel nii era- kui ka riigisektoris olevatele ettevõtetele ja asutustele.

Ettevõtte väärtuseks on soov kaitsta kliente organiseeritud küberkuritegevusest tulenevate ohtude eest. Peamine tegevussuund on pakkuda kõike vajalikku info- ja küberturbe parendamiseks, millega üks kaasaegne äriorganisatsioon täna peab tegelema. Teenused hõlmavad nii küberturbe juhtimist ja riskide kaardistamist kui ka parimaid praktikaid võimekuste ning kontrollide rakendamiseks, et maandada seeläbi küberohtudest tulenevaid riske klientide igapäevase äritegevuse jätkusuutlikkuse tagamiseks.

Keskseks teenuseks on küberkaitsekeskus terviklahendusena, mis koosneb erinevatest moodulitest nagu turbeolukorra hindamise analüüs ja riskide kaardistamine, igapäevane 24/7 arvutivõrkude seire ja monitooring, küberturbekonsultandi nõustamine vastavalt riskianalüüsile ja kokkulepitud tegevuskavale, erinevad läbistus- ja lööktestimise teenused ning reaalne ja kohene abi küberintsidentide lahendamisel juhul, kui ettevõte on sattunud küberrünnaku alla.

Lahenduse väärtuspakkumisena kasutatakse maailma juhtivaid küberturbelahenduste tootjad, nagu IBM, Microsoft, Checkpoint, Recorded

Future, Trend Micro, Opswat, Crowdstrike, Proofpoint Vectra jpt., millede osas on ettevõttel müügi - ja esindusõigus Eestis koos vajalike tehniliste kompetentsidega.

Tänu pikaajalisele suunatud tegevusele küberturbes, kompetentsile ja kvaliteetsele tervikteenusele on ettevõtte kliendiportfellis mitmeid mainekaid rahvusvahelisi suurkliente. Ettevõte jätkab laienemist lähiturgudele kasvatades samaaegselt jõuliselt ka turuosa Eestis.

Ettevõttes töötab ligi nelikümmend valdkonna tippspetsialisti, kellel on lisaks erialastele sertifikaatidele ka aastatepikkune valdkonna reaalne kogemus. Ettevõte panustab pidevalt järelkasvu harimisse pakkudes ka praktikavõimalusi.

Läbi eelnevate tegevusaastate ja ka edaspidi on ettevõtte prioriteediks tõsta ettevõtete ning asutuste info- ja küberturbe teadlikkust, mistõttu korraldatakse pidevalt erineva raskusastmega töötubasid ja seminare.

Ettevõte korraldab ka iga-aastast suurseminari Nordic-Baltic Security Summit, mille osalejate arv on aastatega jõuliselt kasvanud. Tänaseks on seminar saavutanud rahvusvahelise mõõtme kaasates osalejaid nii Baltikumist kui ka Põhjamaadest. Suurseminari eesmärk on käsitleda aktuaalseid infoturbe teemasid äri- ja operatsioonide vaatenurgast ning aidata ettevõtete juhtkondadel end valdkonna olulisimate teemadega kursis hoida. Lisaks on seminaril süvatehniline sessioon küberturbe valdkonna tippspetsialistidele, kus lisaks ettekannetele viiakse läbi ka küberturbealaseid õppuseid. Seminar on kasvanud valdkonna üheks aasta tippsündmuseks.

2023. aastal jätkab ettevõte valitud tegevussuunda pakkudes erinevaid kvaliteetseid ja terviklikke info- ja küberturbelahendusi ning teenuseid lähtuvalt klientide vajadustest ja spetsiifikast. Samuti panustame strateegilisele koostööle ettevõtetega, kellega meil on teenustest tulenev sünergia, võimalus koos areneda ning portfelli võimekust veelgi kasvatada.

Info- ja küberturbe olulisuse teadvustamine ja küberrünnakute ennetamine on tänapäeval vajalik igas ettevõttes, et vältida mainet kahjustavaid infolekkeid või küberväljapressimiste ohvriks sattumist.

SECURITY SOFTWARE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.