Rohkema info nägemiseks:

ARES ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 713; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ARES ELEKTER OÜ kohta arvamuslugu!"

ARES ELEKTER OÜ hetkeolukord

Juba 713 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ares Elekter OÜ peamiseks tegevusalaks aastal 2022 olid elektritööd ja elektripaigaldiste hooldus. Aastal 2022 on saavutatud teatud stabiilne rahavoog, mis on saavutatud peamiselt välja kujunenud tellijate olemasolust. Iseloomulikuks jooneks 2022.aasta tegevuses võib pidada ka elektritööde teenuse arendamist, mis kasvavaid ehitusmahtusid silmas pidades saab olema järgnevate aastate põhitegevusalaks. Aruandeaasta müügitulu oli 103162 eurot. Aasta 2023 eesmärgid on kasvatada käivet võimaluste piires 120 000 euroni. Sel aastal on kavas teha investeeringuid peamiselt töövahenditele ja kasvatada müügimahtusid eelmise aruandeperioodiga võrreldes 2 korda. 2022. aastal juhatusele tasu ei makstud. Dividende ei makstud. Lepingulisi töötajaid hetkel ei ole. Tuleval aastal isikuid töölepingu seaduse alusel hõivata pole plaanis.

Vajalik tööjõud ostetakse sisse allhanke korras.

ARES ELEKTER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.