Rohkema info nägemiseks:

TÖÖOHUTUSE INFOKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme töötervishoiu ja tööohutuse lahendustega ning juhendab ettevõtteid nende ohutuskultuuri parandamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tööohutuse Infokeskus OÜ-s usume, et turvaline töökeskkond on õitsva ettevõtluse nurgakivi. Iga päev toimub Eestis üle kümne tööõnnetuse, mis sageli on põhjustatud hooletusse jäetud seadmetest, ebaõigest kasutamisest, sobimatutest töötingimustest või puudulikust väljaõppest. Enamik neist õnnetustest on ärahoitavad tugeva ohutuspoliitika ja ennetavate meetmetega.

Meie missioon on kaitsta teie töötajaid, pakkudes terviklikke töötervishoiu ja tööohutuse lahendusi. Me navigeerime Eesti Töötervishoiu ja Tööohutuse seaduse (TTOS) ning selle määruste keerukuses, et tagada teie ettevõtte mitte ainult seadusnõuetele vastavus, vaid ka ohutuse ja heaolu kultuuri edendamine.

Meie töötervishoiu juhtimisteenus on meie pühendumuse tunnistus teie ettevõtte jätkusuutlikkusele. Sõlmides meiega juhtimislepingu, saate kindluse, et potentsiaalsed ohud tuvastatakse ja kõrvaldatakse enne, kui need põhjustavad õnnetusi.

Meie teenuste portfelli kuuluvad:

  • Töökeskkonna ekspertide hinnangud
  • Sisemine hindamine ja jälgimine
  • Tööohutuse dokumentatsiooni arendamine ja hooldus
  • Põhjalike riskihindamiste läbiviimine
  • Tööohutusseadmete ja -süsteemide projekteerimine ja kontroll
  • Ohutusmärkide kujundamine ja paigaldamine

Tööohutuse Infokeskus OÜ-ga investeerite te mitte ainult töötervishoiu koolituskursustesse või hindamistesse; investeerite oma ettevõtte tulevikku. Parandage tootlikkust ja tagage oma tööjõu heaolu meie kohandatud ohutuslahendustega.

Aitame teil luua turvalisema töökoha, kus iga töötaja saab õitseda. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 56 111 110 või info@ohutus.com, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta ja kuidas me saame aidata teie ettevõtte ohutusstandardeid tõsta.

Kontakt

TÖÖOHUTUSE INFOKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart T.

Tööohutuse Infokeskus on muutnud meie töökeskkonna oluliselt turvalisemaks ja töötajate heaolu on märgatavalt paranenud.

- Kadri P.

Nende professionaalne lähenemine ja põhjalikud riskihindamised on aidanud meil ennetada võimalikke õnnetusi ning tagada seadusnõuetele vastavust.

- Kadi R.

Tööohutuse Infokeskuse teenused on olnud hindamatuks abiks meie ettevõtte ohutuskultuuri arendamisel ning töötajate teadlikkuse tõstmisel.

Kas teie ettevõte tunneb ja mõistab kõiki töökohal esinevaid riske?

Riskijuhtimine on igale ettevõttele hädavajalik protsess, eriti tööstusharudes, kus on kõrged ohutusriskid. Töökohal esinevate riskitüüpide mõistmine on esimene samm nende tõhusaks juhtimiseks. Need võivad ulatuda füüsilistest ohtudest strateegiliste, vastavus- ja finantsriskideni. Tõhus riskijuhtimine tagab mitte ainult vastavuse töötervishoiu eeskirjadele, vaid kaitseb ka töötajaid, suurendab tootlikkust ja võib pakkuda konkurentsieelist, minimeerides kahjusid ja maksimeerides võimalusi. Riskide tuvastamine Riskide tuvastamine hõlmab potentsiaalsete ohtude äratundmist, mis võivad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua ohutuskultuuri töökohal?

Töökoha ohutuskultuur on organisatsiooni mõtteviis, mis seab ohutuse põhiväärtusena esikohale. See on jagatud uskumused, tavad ja suhtumised, mis eksisteerivad
ssb.ee
Töökoha ohutuskultuur on organisatsiooni mõtteviis, mis seab ohutuse põhiväärtusena esikohale. See on jagatud uskumused, tavad ja suhtumised, mis eksisteerivad ettevõttes töötajate ohutuse osas. See läheb kaugemale regulatsioonidega kooskõlast; see on keskkonna loomine, kus ohutus on juurdunud igas äritegevuse aspektis. Tugeva ohutuskultuuri loomine on ülioluline igale ettevõttele, eriti kõrge riskiga tööstusharudes. See võib viia tööõnnetuste vähenemiseni, vigastustega seotud kulude languseni ning töötajate moraali ja tootlikkuse paranemiseni. Lisaks tagab see töötervishoiu regulatsioonidega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.