Rohkema info nägemiseks:

VEKRA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete aiavõrkude, väravate, paigaldusteenuste ja tööriistade pakkumisele nii professionaalsetele kasutajatele kui ka nõudlikele hobi-aednikele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

VEKRA OÜ on ettevõte, kes on spetsialiseerunud kvaliteetsete jalgväravate, tiibväravate, liugväravate, paigalduse, tööriistade ning piirete ja väravate lahenduste pakkumisele. Oleme pikaajalise kogemusega ettevõte, mis on end tõestanud kui usaldusväärne partner klientidele Eestis ja laiemalt.

VEKRA OÜ pakub laias valikus väravate lahendusi, mis vastavad tänapäeva nõudlikele turvalisus- ja disainistandarditele. Meie spetsialistid on oma ala eksperdid ja aitavad teil leida sobiva väravalahenduse vastavalt teie vajadustele ja eelistustele. Kas soovite mugavat liugväravat, traditsioonilist tiibväravat või lihtsat jalgväravat - meil on lahendus, mis vastab teie ootustele.

VEKRA OÜ ei paku mitte ainult kvaliteetseid väravaid ja piirdeid, vaid tagab ka nende professionaalse paigalduse. Meie meeskond omab laialdast kogemust erinevate väravate ja piirete paigaldamisel, tagades, et teie süsteem töötab tõrgeteta ja kaua. Usaldage meid oma väravate ja piirdepaigaldusega ning nautige aastaid kestvat usaldusväärset teenust.

Lisaks väravatele ja piiretele pakub VEKRA OÜ ka kvaliteetseid tööriistu, mis aitavad lihtsustada erinevaid ehitus- ja remondiprojekte. Meie valikus on mitmesuguseid tööriistu, mis on kavandatud tõhusaks ja ohutuks kasutamiseks. Meie eesmärk on pakkuda teile tööriistu, mis aitavad teil saavutada oma ehitusprojektides suurepäraseid tulemusi.

VEKRA OÜ pakub ka laias valikus piirdeid ja väravaid, mis aitavad teil kaitsta oma vara ja tagavad sellele stiilse väljanägemise. Meie piirdeaiad ja väravad on kavandatud vastupidavaks ja vastavaks teie turvalisusnõuetele, samal ajal lisades teie kodule või ärihoonele elegantsi ja visuaalset atraktiivsust.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit väravate, piirete, tööriistade või paigaldusteenuste osas, siis võtke julgelt ühendust VEKRA OÜ-ga. Meie meeskond on valmis teid nõustama ja aitama leida parimad lahendused teie vajadustele. Teeme koostööd nii eraklientide kui ka ettevõtetega, et tagada kõrgekvaliteediline teenus igale kliendile.

Võtke meiega ühendust täna ja laske meil aidata teil leida ideaalsed väravate, piirete, tööriistade ja paigaldusteenuste lahendused teie projektile. Usaldage VEKRA OÜ-d oma vajaduste täitmiseks ja saate kindel olla, et saate parimat teenust turul.

Külasta meie e-poodi või võta meiega ühendust ja leiame sulle soiva lahenduse!

info@vekra.ee
+372 6779665

VEKRA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa S.

Suurepärane valik aiatarvikuid! Kiire ja professionaalne teenindus.

- Erki L.

Tööriistade valik on suurepärane, soovitan!

- Mari N.

Nende liugväravad on tõeliselt ilusa disainiga!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VEKRA OÜ tegevusaruanne 2022

Vekra OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud piirete ja väravaautomaatika jaemüügile ja paigaldusele. Alates 31.05.2010 oleme olnud turul aktiivsed ja oleme saavutanud märkimisväärse edu. Meie põhitegevus on aidanud meil luua tugeva kliendibaasi ja maine, mis on meid aastate jooksul toetanud.2021. aasta oli Vekra OÜ jaoks erakordselt edukas. Tegelikult läks meil isegi paremini, kui olime algselt kavandanud. See on märk meie pühendumusest kvaliteedile ja klienditeenindusele, mis on meie ettevõtte edu aluseks. Meie meeskond on pühendunud parima võimaliku teenuse pakkumisele, mis on aidanud

Dropdown

kõik artiklid

Tööriided - kaitse, mugavus ja tõhusus

Tööriided on oluline osa igapäevaelust paljude inimeste jaoks, eriti neile, kes tegelevad füüsilise tööga või töötavad ohtlikes keskkondades. Need riided on loo
ssb.ee
Tööriided on oluline osa igapäevaelust paljude inimeste jaoks, eriti neile, kes tegelevad füüsilise tööga või töötavad ohtlikes keskkondades. Need riided on loodud tagamaks kandjate ohutus, mugavus ja tõhusus. Selles artiklis uurime tööriiete tähtsust, nende erinevaid tüüpe ja olulisi kaalutlusi nende valimisel. Tööriiete olulisus: Kaitse : Üks peamisi põhjuseid, miks töötajad kannavad spetsiaalseid tööriideid, on nende kaitse. Tööriided pakuvad kaitset vigastuste ja ohtlike ainete eest, mis võivad tööl ette tulla. Näiteks ehitustöölistel on vajalikud kaitseriietus, mis kaitseb neid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.