Rohkema info nägemiseks:

PLASTMET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume palju erinevaid tooteid. Väravahinged, liugväravate ja uste tarvikuid, retro stiilis köögisegisteid, erinevaid plastikkorke, stiilset mööblit.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

PlastMet OÜ, alustades oma teekonda 2014. aastal, on end tõestanud usaldusväärse partnerina erinevate piirdeaedade ja väravasüsteemide valdkonnas. Meie lai ja mitmekülgne tootevalik hõlmab liugvärava, jalg- ja tiibvärava tarvikuid, postikorkide, roostevaba käsipuude ning piirete tarvikuid, samuti dekoratiivseid metalltooteid, istutuskaste, polürattanmööblit ja tööriistu. Oleme pühendunud pakkuma kvaliteetseid tooteid, mis vastavad nii ettevõtete kui ka eraisikute vajadustele.

Oleme uhked oma mitmekülgse tootevaliku üle, mis võimaldab teil leida kõik vajaliku piirdeaia ja väravasüsteemi loomiseks ühest kohast. Usaldusväärne kvaliteet on meie lubadus. Anname kõigile oma toodetele kestva garantii, sest usume nende vastupidavusse ja funktsionaalsusesse. Kasutame ainult Euroopast pärit toorainet, tagades seeläbi parima kvaliteedi.

Meie kasutajasõbralikus e-poes leiate hõlpsasti vajalikud tarvikud. Olgu tegemist jae- või hulgimüügiga, pakume mugavat ostukogemust igale kliendile. Saadame oma tooted postiga üle kogu Eesti, pakkudes kiiret ja usaldusväärset kohaletoimetamist. Välismaale saatmise korral võtke meiega ühendust, et leppida kokku sobiv kohaletoimetamise viis.

Otsite usaldusväärset partnerit piirdeaia ja väravasüsteemi tarvikute osas? PlastMet OÜ on siin, et teie ideed reaalsuseks muuta. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage meie lai valik kvaliteetseid tooteid ning professionaalset teenindust. Oleme valmis aitama teil luua vastupidava, funktsionaalse ja ilusa piirdeaia või väravasüsteemi, mis vastab täpselt teie vajadustele!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

PLASTMET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristo A.

Väga kvaliteetsed tooted. Soovitan!

- Mehis T.

Meeldiv teenindus ja erilahendused.

- Aare P.

Väga hea teenindus ja tootearendus

PLASTMET OÜ tegevusaruanne 2022

Plastmet OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud piirdetarvikute ja väravatarvikute müügile. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetsete ja vastupidavate toodete pakkumisele, mis on mõeldud nii era- kui ka äriklientidele. Plastmet OÜ põhitegevuseks on piirdetarvikute ja väravatarvikute müük. Need tooted on hädavajalikud igasuguste piirdeaedade, väravate ja muude sarnaste struktuuride ehitamiseks ja hooldamiseks. Ettevõte pakub laia valikut erinevaid tooteid, mis on mõeldud erinevatele vajadustele ja eelarvetele. Plastmet OÜ tootevalikus on erinevad piirdetarvikud, nagu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida piirdeaeda?

Piirdeaed on mitte ainult turvalisuse sümbol, vaid ka teie kodu visiitkaart. Õige piirdeaia loomine nõuab hoolikat planeerimist ja kvaliteetsete tarvikute valik
ssb.ee
Piirdeaed on mitte ainult turvalisuse sümbol, vaid ka teie kodu visiitkaart. Õige piirdeaia loomine nõuab hoolikat planeerimist ja kvaliteetsete tarvikute valikut. See artikkel juhendab teid samm-sammult, kuidas valida sobivad liugvärava, postikorkide ja käsipuude tarvikud, et muuta teie unistuste piirdeaed reaalsuseks. Enne kui sukeldute tarvikute valimisse, mõelge, millist eesmärki teie piirdeaed täitma hakkab. Kas vajate privaatsust, turvalisust või lihtsalt esteetilist ilu? Liugväravad pakuvad mugavust ja ruumisäästu, samas kui kvaliteetsed postikorgid annavad teie aiale vastupidavuse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.