Rohkema info nägemiseks:

AFFLUENCE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume metsandusele ja põhjalikule puuhooldusele, hõlmates kõiki aspekte alates puude ja põõsaste juurest kuni latvani.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AFFLUENCE OÜsse, kus meie juured ulatuvad sügavale puukasvatuse kunsti ja teadusesse. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda erakordseid puuhooldusteenuseid, mis mitte ainult ei tõsta teie maastike ilu, vaid aitavad kaasa ka tervislikumale keskkonnale. Me usume, et iga istutatud, pügatud või koristatud puu jutustab kasvu, vastupidavuse ja jätkusuutlikkuse lugu.

AFFLUENCE'i juures oleme me rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme kirglikud inimesed, kes on pühendunud võsaraiele ja haljastusteenustele. Meie asjatundlikkus hõlmab mitmesuguseid teenuseid, sealhulgas istutamine, okste lõikamine, valgustuslõikus, viljapuude koristamine ja marjapõõsaste koristamine. Oleme uhked oma põhjaliku lähenemise üle metsanduses ja eluspuude kujundlõikuses, tagades, et iga lõige tehakse täpsuse ja hoolega.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne selles, kuidas me iga projekti, suurt või väikest, käsitleme. Mõistame puidu tähtsust meie ökosüsteemis ja töötame väsimatult nende tervise ja elujõulisuse säilitamise nimel. Olgu teie eesmärgiks luua viljapuuaed, hallata metsa või lihtsalt suurendada oma kinnisvara esteetilist atraktiivsust, meie meeskond on varustatud teadmiste ja tööriistadega, et aidata teil saavutada teie eesmärke.

Liituge meie teekonnaga, et muuta maailm rohelisemaks ja kaunimaks paigaks, üks puu korraga. Tutvuge meie teenuste valikuga ja laske meil aidata teil muuta teie rohelised unistused elavaks reaalsuseks!

AFFLUENCE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark

Tänan meeldiva koostöö eest!

- Ene

Kliendisõbralik suhtumine ja kvaliteetne teenus.

- Kadi

Korralikud metsaraied ja hooldustööd.

- Mark

Tänan meeldiva koostöö eest!

- Ene

Kliendisõbralik suhtumine ja kvaliteetne teenus.

- Kadi

Korralikud metsaraied ja hooldustööd.

Kuidas puuviljasaaki maksimeerida?

Keskkonnast ja jätkusuutlikust maakasutusest huvitatud inimestele võib puuviljapuude ja marjapõõsaste kasvatamine olla tasuv ettevõtmine. Need taimed mitte ainult ei suurenda teie rohealade looduslikku ilu, vaid pakuvad ka rahuldust oma värske, orgaanilise saagi koristamisest. Selles juhendis uurime parimaid tavasid puuviljapuude ja marjapõõsaste saagi maksimeerimiseks. Taimede vajaduste mõistmine Teie piirkonna kliima ja vastupidavusvööndi tundmine on oluline õigete puuviljapuude ja marjapõõsaste sortide valimisel. Teie piirkonna ilmastikutingimustele hästi sobivad taimed kasvavad paremini

Dropdown

kõik artiklid

Hakkimise kunst: samm-sammuline juhend

Okste lõikamine on traditsiooniline maakorralduse tehnika, mis hõlmab taimestiku selektiivset lõikamist, et edendada tervislikku kasvu ja jätkusuutlikku maakasu
ssb.ee
Okste lõikamine on traditsiooniline maakorralduse tehnika, mis hõlmab taimestiku selektiivset lõikamist, et edendada tervislikku kasvu ja jätkusuutlikku maakasutust. See meetod on eriti kasulik keskkonnahuvilistele, kohalikele põllumeestele ja maavaldajatele, kes soovivad oma rohelisi alasid keskkonnateadlikul viisil hooldada. Lõikamine pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas mulla tervise parandamist, bioloogilise mitmekesisuse suurendamist ja tuleohtude vähendamist. Soovimatute taimede ja põõsaste selektiivse eemaldamisega saavad maavaldajad soodustada kohalike liikide kasvu ja luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.