Rohkema info nägemiseks:

EVIDENSIA LOOMAKLIINIKUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3460; jälgijaid - 14. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EVIDENSIA LOOMAKLIINIKUD OÜ kohta arvamuslugu!"

EVIDENSIA LOOMAKLIINIKUD OÜ hetkeolukord

Juba 3460 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Evidensia Loomakliinik OÜ tegeles 2022 aastal väikeloomadele veterinaarteenuste pakkumisega Baltikumi suurimas ja parima varustusega loomakliinikus.

Aruandeaastal ühinesid Loomade Kiirabikliinik 0Ü-ga Västriku Loomakliinik 0Ü, Billy Loomakliinik OÜ,Timmu Loomakliinik OÜ , Fahle

Loomakliinik 0Ü, Kesklinna Loomakliinik OÜ, Viimsi Loomakliinik OÜ ja Rakvere Loomakliinik OÜ ning tegutsemist jätkati Evidensia

Loomakliinikud OÜ nime all.

Aruandeaasta müügitulu suurenes 73% ja varade maht suurens üle 3 korra. Evidensia Loomakliinikud OÜ bilansimaht oli 2 885 819 EUR ja aurandeaasta kasum oli 579 058 EUR. Ettevõttes töötab keskmiselt 91 töötajat.

2023. aastal plaanib ettevõte jätkata erakorralise meditsiini teenusepakkujate seas turuliidrina ning kasvatada ja hoida olemasolevat meeskonda vastavalt teenuste mahu kasvule. Aruandeaasta jooksul on tehtud investeeringuid peamiselt põhitegevusvaldkonda. Osaliselt on renoveeritud ja uuendatud ruume ning soetatud ka hulgaliselt erinevat medistiinilist varustust. Rajatud ja varustatud on 4 hambravi kabinetti, soetatud on palju haiglatarbeid, operatsioonide varustust ja instrumente, ultraheliseadmeid jpm kliinikute põhitegevuseks vajalikku.

Edasisel arendamisel on kogu aruandeaasta vältel olnud kliinikute ja kliendihalduse tarkvara lahendus petbook.ee

Nii praeguse kui ka järgnevate majandusaaastate põhiprobleemiks on vajalike spetsialistide (loomaarstide) nappus, jätkuvalt kõrge inflatsioon ning ka tarbijate ebakindlus ning võimalik maksevõime vähenemine. Juba viimased kümmekond aastat on loomaarstide õpe olnud Eestis alarahastatud ning õppekohti on loodud selgelt alla turu vajaduse. Lisaks näeme suure võimaliku ohuna valitsuse planeeritavat maksude muudatusi ning muid seadusandlikke riske. Leiame, et Vabariigi valitsus on ettevõtluskeskkonda tugevalt kahjustanud ja ilmselt teeb seda ka tulevikus.

Veterinaarmeditsiini valdkonda iseloomustab Eestis erakordselt kõrge erialane tase võrreldes suure osa muu maailmaga. Samas muutub loomade ravi teenuse kättesaadaavus järjest ebakindlamaks ning loomade heaolu võib lähiajal sattuda seeläbi suurde ohtu. Keeruline on tagada suure koormuse all töötavate spetsialistide vaimse ning füüsilise tervise tasakaal.

Edasisteks investeeringuteks vajalikud vahendid on ettevõttel olemas ning majanduslik seis on tugev. Peamised suunad lähitulevikus on eriala spetsialistide koolitamine ja värbamine nii Eestist kui mujalt riikidest.

EVIDENSIA LOOMAKLIINIKUD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.